Atlantis Bowling Salonu (Kadıköy)

Atlantis Bowling Salonu (Kadıköy)
17.08.2017

1994 ticari hayatına başlayan Meridyen Spor Ltd. günümüzde faaliyetine dünyanın en iyi bowling üreticilerinden biri olarak devam eden Qubia AMF Bowling'in Türkiye Yetkili Distribütörü olarak devam etmektedir. Bugüne kadar Meridyen Spor Ltd. Türkiye ve yakın doğu ülkelerinde yaklaşık 170 salonda, sayısı 1000'e yakın Qubica AMF Bowling hatları kurmuştur.

1998 yılında yeni bir hedefle Evrensel Spor Merkezleri Ltd Şti. şirketini kurarak kendi bünyesine kattığı yurt dışında 2, Türkiye çapında ise iştirakleri ile beraber işlettiği 9 aile olarak eğlence merkezlerine hem sattığı ürünleri kalite açısından kontrol etme, hem de en çok ciro yapan oyunları seçip müşterilere sunma fırsatı yakalamakta.

Atlantis Funny City bir Evrensel Spor Merkezleri Ltd. Şti. kuruluşu olup 1998 yılından bu yana İstanbul eğlence sektörüne hizmet vermektedir. 

Ülkemizde Cevahir AVM, Mall of İstanbul AVM, Kale Outlet Center, Canpark AVM, Plato AVM, Kadıköy'de olmak üzere toplam 6 salonda kaliteli bir hizmet sunmaktadır. 

Hafta içi 16 bin, hafta sonları ise yaklaşık 30 bin kişinin ziyaret ettiği salonlarda uluslararası şampiyona standartlarında hazırlanmış bowling hatlarının yanı sıra bilardo, masa tenisi, karaoke odaları, çocuklar için oyun alanları ve özel oyun makinaları bulunmaktadır.

7'den 70'e her yaştan ziyaretçi kitlesine hitap eden salonlarda cafe-bar bölümlerinde yiyecek ve alkollü/alkolsüz içecek servisi bulunmaktadır. Şeflerin özel olarak hazırladığı menülerde pizzadan salata çeşitlerine kadar geniş bir yiyecek yelpazesi bulunmaktadır. 

Fonex Şirketler Bowling Ligi'ne özel antrenman fiyatlarını öğrenmek için tesis ile iletişime geçebilirsiniz.

İletişim: +90 (530) 370 61 66

Adres: Caferağa Mah., Neşet Ömer Sok. 3 / B, 34710 Kadıköy/İstanbul