DenizBank 3’te 3 Yaptı

DenizBank 3’te 3 Yaptı
14.10.2019

Hardline 3x3 Şirketler Basketbol Ligi D Grubu’nda DenizBank tüm rakiplerini mağlup ederek grubunu lider bitirdi. Bulduğu iki galibiyetle Rhino Runner grupta ikinci olurken, Sandoz - 2 takımı üçüncü, Deutsche Messe takımı dördüncü sırada yer aldı.

13 Ekim Pazar günü oynanan D Grubu maçlarında DenizBank, Sandoz - 2, Deutsche Messe ve Rhino Runner takımları liderlik için yarıştı.

İlk maçında Rhino Runner karşısında sahadan 22-18 galip ayrılan tecrübeli ekip DenizBank ikinci maçında da Deutsche Messe'yi 42-6 ile geçmeyi başardı. Son maçında Sandoz - 2 takımını 22-8 yenen DenizBank kayıpsız ilerledi. Grup maçlarında 86 sayı ile en skorer takım olan DenizBank'ta Çağdaş Arabacı takımına 37 sayılık katkı sağladı.

DenizBank'a mağlup olmasına rağmen ikinci maçında hemen toparlanan Rhino Runner kuvvetli rakibi Sandoz - 2'yi 16-12 yenmeyi başardı. Gruptaki son maçında Deutsche Messe ile karşılaşan Rhino Runner bu maçı da 17-7 kazanarak ikinci oldu.

İlk maçında Deutsche Messe takımı karşısında sahadan 14-6 galip ayrılan Sandoz - 2 takımı diğer iki maçında mağlup olmaktan kurtulamadı ve grup üçüncüsü oldu. Serkan Kurt rakip potalara bıraktığı 19 sayı ile takmının en skorer ismi olmayı başardı.

Bu yıl ikinci kez ligde yer alan Deutsche Messe iyi oyunlar sergilese de istediği galibiyeti grup aşamasında alamadı.

Diğer Fotoğraflar