337 Golsüz Dakika!

337 Golsüz Dakika!
03.05.2012

Arçelik in başarılı kalecisi Levent Tunç 337 dakika gol yemeyerek Hakan Algün e (Mustafa Nevzat İlaç) ait olan 316 dakikalık rekoru kırmayı başardı.


7 Mayıs 2011 tarihinde Arçelik ile Vodafone arasında oynanan son grup maçında kalesinde gördüğü golün ardından; 2. tur, çeyrek final, yarı final ve final maçlarında kalesini gole kapayarak takımının şampiyonluğunda başrol oynayan Levent Tunç sezonu S.O.S En Başarılı Kaleci ödülüyle kapatmıştı.

Tecrübeli eldiven yeni sezonunun ilk maçında da gol yemedi ve 316 dakikayı aşarak rekoru ele geçirdi. 2. hafta Digiturk karşısında ilk 17 dakikayı golsüz geçen Levent Tunç rekorunu daha da geliştirdi. 18. dakikada Engin Vural'ın mükemmel vuruşunda ise yapacak bir şeyi olmayan Levent 337 dakika boyunca rakip forvetlere geçit vermedi ve bir çok gollük pozisyonun üstesinden gelmeyi başardı.

Zaman zaman kaptanlık pazu bandını da koluna takan Arçelik'in sembol ismi Levent'i kutluyoruz. 337 golsüz dakikanın anısına B Grubu'nun liderini belirleyecek ve geçen senenin iki finalisti Arçelik ve Anadolubank'ı karşı karşıya getirecek keyifli maçın öncesinde kendisine bir plaket verilecek...

Tekrar tebrikler...