A ve B Gruplarında da Düğüm Çözüldü

A ve B Gruplarında da Düğüm Çözüldü
26.11.2012

Lotto Şirketler Futsal Ligi nde C ve D grubu maçlarının tamamlanmasının ardından 25 Kasım Pazar günü de A ve B gruplarında oynanan karşılaşmalarının ardından ikinci tura yükselen takımlar belli oldu.

Grup maçlarının dördüncü gününde takımlar 2. tura yükselebilmek adına sahaya çıktılar son derece keyifli geçen pazar gününün ilk bölümünde B grubu maçları oynandı. Günün ilk mücadelesinde geçen haftayı kayıpsız geçen Finansbank ile Yargıcı takımları karşı karşıya geldi. Baştan sona heyecan içinde keçen karşılaşmada Yargıcı rakibi Finansbank'ı 4-3 ile geçerek liderlik adına önemli bir galibiyet elde etmiş oldu.

Grupta oynanan diğer karşılaşmaların ardından ilk dört sırada yer alan Yargıcı, Finansbank, BKM ve GlaxoSmithKline-3 ikinci turun yolunu tutarken centilmence mücadele eden ve iki hafta sonunda aldığı sonuçlarla grupta son sırada kalan GlaxoSmithKline-6 takımı lige veda eden takımlardan biri oldu.

Günün ikinci bölümünde A grubu müsabakaları oynandı. Keyifli ve bir o kadar da heyecanlı geçen maçların ardından B grubunda olduğu gibi bu grupta da liderlik el değiştirdi.

A Gurubunda ilk sırayı ilgilendiren maçta Sensormatic ile Kod-A takımları karşı karşıya geldi. İzleyenlerin keyif aldığı maçta taraflar yenişemedi ve taraflar sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrıldı.

Dört takım arasına girmek adına diğer bir önemli maçta Fibabanka ile GlaxoSmithKline-1 takımlarının mücadelesinde kazanan taraf 3-2'lik sonuçla Fibabanka oldu. Grupta tamamlanan karşılaşmaların sonrasında ilk dört takım arasınada yer alan Kod-A, Sensormatic, Arpaş Pilot ve Fibabanka 2. tur vizesi alırken, son sıra kalan GlaxoSmithKline-1 lige veda eden takımlar arasında yer aldı.

Böylelikle ilk iki hafta sonunda dört grupta toplam 40 maç oynandı. Bu maçlarda fileler tam 277 kez havalanırken mücadele eden 20 takımdan16 takım ikinci turda yükseldi.

Toplu sonuçlar için tıklayınız.

Gruplarda oluşan puan durumu için tıklayınız.

Gol krallığı için tıklayınız.

Basında çıkan haberler için tıklayınız.

24 Kasım 2012

25 Kasım 2012