Anadolu Sigorta Hız Kesmedi

Anadolu Sigorta Hız Kesmedi
12.01.2019

Geçen sezon Türkiye İş Bankası olarak finale yürüyen başarılı ekip KPMG’nin dirençli oyununu kırmayı başararak set vermeden yarı finale çıktı.

Karşılıklı sayılarla başlayan ilk sette iki takım da birbirini tartarak başladı. File dibinde etkili olan Emrah Ağca takımını bir adım öne taşıdı. KPMG kolay pes etmeyeceğini daha ilk dakikalarda gösterse de Anadolu Sigorta teknik molaya 12-8 önde girdi. İlk seti Anadolu Sigorta domine etmeye çalıştı ancak KPMG mücadele gücünü yüksek tuttu ve farkın açılmasına izin vermedi. KPMG arka arkaya sayılarla öne geçmeyi başarınca Anadolu Sigorta maçtaki ilk molasını aldı. Mola sonrasında çaprazda Göksel'i, ortada da Emrah'ı iyi kullanan Anadolu Sigorta bulduğu sayılarla tekrar öne geçmeyi başardı. KPMG Mehmet'in smacıyla skora denge getirdi. Set sonunda daha az hata yapan Anadolu Sigorta maçta skoru 1-0' getirdi (25-23).

İkinci sete daha kontrollü başlayan Anadolu Sigorta 5-0'lık seri yaptı. Skor 7-1'de KPMG molaya gitti. Mola dönüşü 3-0'lık seri yakalayan KPMG farkı eritmeyi başarsa da Anadolu Sigorta temposunu düşürmedi ve teknik molaya 7 farkla önde girdi. Anadolu Sigora ikinci seti domine ederek kazandı ve maçta skor 2-0'a geldi (25-14).  

Üçüncü sette oyun temposu oldukça düşüktü. Karşılıklı sayılarla geçilen ilk dakikaların ardından Anadolu Sigorta vites arttırdı ve teknik molaya 12-8 önde girdi. Mola sonrasında fark 6'ya çıkınca KPMG antrenörü Ali Yıldız molaya gitti. Mola dönüşünde 4-0'lık seri yakalan KPMG bu sefer rakibine mola aldırdı. Setin sonlarında KPMG'de yaşanan talihsiz sakatlıklar takım motaivasyonunu düşürdü, daha iyi oynayan Anadolu Sigorta maçı 3-0 kazandı (25-21). 

Geçmiş Olsun Yasin
Hırslı oyunuyla takmını ateşleyen isimlerden olan Yasin Aşık'a yaşadığı talihsiz sakatlıktan dolayı geçmiş olsun diliyor, en kısa sürede eski sağlığına kavuşmasını arzu ediyoruz.

İstatistik Raporu

 

3 - 0
1. Set
12
Teknik Mola
8
25
Set Skoru
23
33 dakika
2. Set
12
Teknik Mola
5
25
Set Skoru
14
15 dakika
3. Set
12
Teknik Mola
8
25
Set Skoru
21
22 dakika
1 saat 10 dakika

Diğer Fotoğraflar