Borusan’dan Harika Başlangıç

Borusan’dan Harika Başlangıç
08.10.2018

Hardline 3x3 Şirketler Basketbol Ligi B Grubu’nda Borusan, maçlarının tamamını kazanarak grubu lider olarak tamamladı. Michelin grubu ikinci olarak tamamlarken, ligin yeni takımlarından Hareket üçüncü olarak adını bir üst tura yazdırdı.

7 Ekim Pazar günü oynanan B Grubu müsabakaları müthiş çekişmeye sahne oldu. Michelin, Borusan, Hareket ve Koton-1 takımları bir üst tura kalmak için kıyasıya mücadele ettiler.

Gruptaki ilk maçında Koton - 1 takımını 17-14 yenen Borusan, ikinci maçında Hareket ile karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen maç sonunda sahadan 12-7'lik galibiyetle ayrılan Borusan son maçını grup liderliği için Michelin ile oynadı. Ligin tecrübeli iki takımının karşılaşmasında izleyenler basketbola doydular. Maç sonunda sahadan 20-14 galip ayrılmayı bilen Borusan grubunu lider olarak tamamladı. Michelin'den Emirhan'ın 12 sayılık harika performansına çok iyi karşılık veren Borusan'da Osman Konca 10 sayı ile maçta takımı adına en skorer isim oldu.

Michelin, Borusan maçı dışında diğer iki maçında sahadan galip ayrılmayı bildi. İlk maçında Hareket takımı ile karşı karşıya gelen Michelin bolca sayının atıldığı müsabakayı 26-14 kazanmayı bildi. İkinci maçında Koton - 1 takımını sadece üç sayı farkla 10-7 yenen Michelin grubunu ikinci olarak tamamladı. Grup maçlarında gösterdiği harika performansla Emirhan Şenkul potalara 39 sayı bıraktı ve günün en başarılı ismi oldu.

B grubunda bir üst tura çıkacak son takımın belli olacağı maçta Hareket ve Koton - 1 takımları karşı karşıya geldiler. Başından sonuna kadar çekişmenin bir an bile eksilmediği maçta iki takım da adını bir üst tura yazdırmak için ellerinden geleni yaptılar. Maç sonunda sadece 1 sayı farkla 10-9 sahadan galip ayrılan Hareket bir üst tura adını yazdırmayı başardı. Hareket takımında Resul Kalyoncu, Koton - 1'de ise Burak Çopur maçta takımları adına yıldızlaştı.

Koton - 1 grubunda iyi performanslar sergilese de istediği galibiyeti bir türlü elde edemedi.

Diğer Fotoğraflar