Bronz Madalya Decathlon’un Oldu...

Bronz Madalya Decathlon’un Oldu...
03.12.2018

Lotto Şirketler Halı Saha Ligi üçüncülük maçında rakibi KPMG’yi 4-2’lik sonuçla geçen Decathlon bronz madalyanın sahibi oldu.

1 Aralık Cumartesi günü oynan karşılaşmada Decathlon ile KPMG takımları bronz madalya için sahadaydı. Baştan sona heyecan içinde geçen karşılaşmada seyredenler birbirinden güzel goller izledi. TFF hakemlerinden Hamit Gökay Oktav'ın yönettiği müsabakada her iki tarafta maça hızlı başladı. İlk bölümlerde karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmadı. 17. Dakikada gelişen KPMG atağında başarılı forvet Ömer Tiryaki topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı KPMG takımının 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı. 

İkinci yarının ilk bölümlerinde yine rakip kalede etkili olan takım KPMG oldu. 28. Dakikada geliştirdikleri atakta yine Ömer takımının ve kendisinin ikinci golünü attı ve skoru 2-0'a taşıdı. Bu golden yalnızca 1 dakika sonra bu kez Decathlon, Osman Semerci ile farkı bire indirdi (1-2). 34. dakikada Ali Altun, Decathlon takımının beraberlik sayısını atan oyuncu oldu (2-2). 39'da Cihan Yardımcı ve 50. dakikada Erkan Olgun'un golleri Decathlon takımına 4-2'lik galibiyeti getirirken, bu sonuçla bronz madalyayı kazanan taraf Decathlon oldu.

Sahada her iki takımın centilmence mücadelesi izleyenler tarafından beğeniyle alkışlandı. Başarılı bir sezon geçiren KPMG takımı turnuvadan dördüncülükle ayrıldı.


Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
Normal Süre: 4 - 2
Erkan Olgun Gol 50'    
Ali Altun Sarı Kart 47'    
    46' Giren Oyuncu İbrahim Tekinışık
    46' Çıkan Oyuncu Mehmet Nazım Candan
    44' Giren Oyuncu Gökhan Boldo
    44' Çıkan Oyuncu Muhammet Can Sarıkaya
Erkan Olgun Giren Oyuncu 43'    
Cihan Yardımcı Çıkan Oyuncu 43'    
    42' Giren Oyuncu Salih Coşkun
    42' Çıkan Oyuncu Ömer Tiryaki
Cihan Yardımcı Gol 38'    
Ali Altun Gol 34'    
Osman Semerci Gol 29'    
    28' Gol Ömer Tiryaki
İlk Yarı Sonucu: 0 - 1
    17' Gol Ömer Tiryaki

Diğer Fotoğraflar