Efesan Turladı

Efesan Turladı
11.12.2012

Çeyrek finalin zorlu maçlarından biri de Kod-A ile Efesan Grup arasında oynandı. İzleyenlere keyif veren mücadeleden galip ayrılan taraf Efesan oldu.

Karşılaşmanın 4. dakikasında Kod-A takımından Semih Bilen buluştuğu topu kaleye sert gönderdi kaleci aynı güzellikte topu kornere çeldi. 5. dakikada Efesan takımından Çağatay Çakır ceza sahası içinde karombolde boşta kalan topa dokundu (0-1). Bu golün ardından her iki takım adına pozisyonlar ve kaçan goller vardı. İlk yarının son dakikasında gelişen bir Efesan atağında sol kanattan kaptan Çağatay ortaladı Berkan Kaya gelişine sağ ayağının içiyle düzgün vurdu (0-2). İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısı da tıpkı ilk yarıda olduğu gibi hızlı başladı. Efesan farkı açmak, Kod-A aradaki farkı kapamak adına tüm mücadelesini ortaya koyuyordu. Maçın 19. dakikasında mükemmel paslaşmalar sonunda sol kanatta topla buluşan Efesan takımından Metin Delipınar sol ayağıyla yaptığı sert vuruşu kaleci Hüseyin Özbay zorlukla kornere çeldi. Berkan Kaya tarafından kaleye sert kullanılan köşe atışında top önce direğe sonra rakip savunma oyuncusuna çarpıp ağlarla buluştu ve fark Efesan adına üçe çıktı. karşılaşmanın 22. dakikasında Kod-A takımından Semih Bilen orta alanda kaptığı topla rakip yarı alanın ortasına kadar ilerledi sert vurdu top direğin dibinden auta gitti. 23. dakikada kullanılan köşe atışında Kod-A takımından Metin Akman'nın kafa vuruşunu kaleci son anda köşeden çıkardı. Maçın son saniyelerinde Kod-A'dan Kadir Ayyıldız kendi ceza alanından rakip ceza alanına uzun oynadı kale önünde Burak Oğuz'un kafa vuruşu kalecide kaldı. Maçın genelinde tempolu bir oyun sergileyen bu iki takımın mücadelesinden 3-0'lık sonuçla galip ayrılan taraf Efesan oldu ve ilk dört takım arasındaki yerini aldı.

Toplu sonuçları görmek için tıklayınız.

Gol Krallığı için tıklayınız.