F Grubu’na Arçelik Damgası

F Grubu’na Arçelik Damgası
08.10.2018

Hardline 3x3 Şirketler Basketbol Ligi F Grubu’nda CK Enerji, Güreli, Michael Page ve Arçelik kozlarını paylaştı. Arçelik 3’te 3 ile grup liderliğini kimseye bırakmazken Michael Page 2., Güreli ise 3. sırada yer aldı.

7 Ekim Pazar günü F Grubu'nda nefes kesen mücadeleler bizleri karşıladı. Grubun ilk karşılaşmalarında Arçelik, Güreli'yi (27-6), Michael Page ise CK Enerji'yi (14-8) devirmeyi başardı ve turnuvaya hızlı bir giriş yapmış oldu.

İlk maçın kazananları Arçelik ve Michael Page 2. maçlarda ise birbirlerinin karşısında parkedeydi. Arçelik son bölümdeki etkili oyunuyla maçı 23-13 kazanmayı bildi. İlk maçlarında iyi performans gösterse de sahadan mağlup ayrılan iki takımdan ise galibiyetle tanışan taraf Güreli oldu. Son topa kadar heyecanın sürdüğü maçta Güreli, CK Enerji'yi 9-7 mağlup etmeyi başardı.

Son maçlarda ise Arçelik, CK Enerji karşısında tecrübesini kullandı. 25-5'lik skor Arçelik'e grup liderliğini getirdi. CK Enerji iyi performanslar sergilesede istediği galibiyeti bir türlü elde edemedi. Michael Page ise Güreli karşısında iyi bir performans sergiledi ve 17-7'lik galibiyet de Michael Page için 2.lik anlamına geldi. 

Arçelik'te Ahmet Arık 3 maçta 37 sayıya ulaşarak günün en etkileyici performanslarından birine imza attı. Michael Page'de Hasancan Tokatlı 24 sayıyla takımının en skorer ismi oldu. Güreli'de skor daha eşit bir şekilde dağıldı. Onur Güneş, Özkan Özkan, Ahmet Celayir gibi isimlerin performansları göz doldurdu. CK Enerji'de Murat Şengüler belki takımına zafer getiremedi ama bulduğu sayılarla ekibin en skorer ismi oldu.

Diğer Fotoğraflar