İş Yatırım 3-0 P&G

İş Yatırım 3-0 P&G
16.01.2022

Lige istediği gibi başlayamayan İş Yatırım ikinci maçında 3 puanla tanışarak grupta dördüncü sırayı aldı.

Maça daha konsantre başlayan İş Yatırım, arka arkaya sayılarla rakibine 10-2'de mola aldırdı. Yukarı ivmesini düşürmeyen ve hata yapmayan mavi veyazlılar seti domine etmeye devam etti. Selin ve Beril ile savunmada direnci arttırmaya çalışan P&G bunda zaman zaman başarılı olsa da rakibine oranla daha fazla hata yapınca ilk set İş Yatırım'ın oldu (25-7).

 

İkinci sete Filiz'in etkili servisleriyle P&G iyi başladı. Son derece pozitif bir ruh hali sergileyen ve oynadıkları oyundan keyif aldıkları gözlenen P&G takımı aldıkları her sayının ardından büyük coşku yaşadı. İş Yatırım'da Hülya'nın servise geçmesiyle ivme mavi beyazlı takıma kaydı. Sert ve etkili servisleriyle rakibine zor anlar yaşatan Hülya, arka arkaya aldığı sayılarla farkın açılmasını sağladı. P&G'nin molasının ardından file önünde Gülce ile etkili olan İş Yatırım, farkı daha da açarak skoru 2-0'a getirdi (25-6).

 

Üçüncü sete Duygu'nn sayısıyla P&G önde başladı. Tuba'nın etkili servisleriyle oyun dengesini lehine çeviren İş Yatırım, P&G'nin savunmadaki basit hatalarını da değerlendirerek fark yakaladı. P&G'de Duygu Altıparmak, hem savunmada hem hücumda etkisini göstermeye başlasa da İş Yatırım kendi alanını korumayı başardı ve rakibinin sayı ritmi yakalamasına izin vermedi. Maç boyunca rakibine üstünlüğünü hissettiren İş Yatırım üçüncü seti 25-11 maçı da 3-0 kazanmasını bildi.

3 - 0
1. Set
25
Set Skoru
7
14 dakika
2. Set
25
Set Skoru
6
15 dakika
3. Set
25
Set Skoru
11
18 dakika
47 dakika

Diğer Fotoğraflar