KPMG 3:0 Garanti BBVA Teknoloji

KPMG 3:0 Garanti BBVA Teknoloji
05.01.2020

Müsabakaya daha motive başlayan Garanti BBVA Teknoloji arka arkaya bulduğu sayılarla 2 farklık avantaj yakaladı. İlerleyen dakikalarda KPMG toparlandı ve maçın kontrolünü eline geçirdi. Perin ve Pınar'ın etkili servisleri farkın açılmasını sağladı. Sol dipten Münteha'nın, ortadan da Yeşim'in bitirdiği pozisyonlarla skor 14-6'ya geldi ve Garanti BBVA Teknoloji mola aldı. Melis'in etkili servisleri takıma moral oldu ve Deniz'in smacıyla fark 7'ye indi. Garanti BBVA Teknoloji ilk sette rakibini engelleyemese de geçmiş yıllara oranla çok daha derli toplu bir görüntü sergiledi. İlk setin galibi KPMG oldu (25-14). 

İkinci setin başında da oyuna hakim olan ekip KPMG oldu. Garanti BBVA Teknoloji rakibinin etkili oyununa savunmada direnci arttırarak cevap verse de KPMG mimimum hatayla oynarak farkın kapanmasına izin vermedi. Setin sonlarında farkı iyice açan KPMG ikinci seti de kazanmayı bildi (25-10). 

Üçüncü sette adeta yeniden doğan Garanti BBVA Teknoloji, KPMG'yi zorlamaya başladı. Bir ara farkı ikiye çıkaran lacivert yeşilliler yakaladığı avantajı iyi değerlendiremeyince KPMG yeniden öne geçti. Servislerde etkisini arttıran KPMG rakibinin de oyundan düşmesini fırsat bilerek farkı iyice açtı ve seti 25-15 maçı da 3-0 kazandı.

Kaptan Yeşim yaptığı 14 hücumdan 13 sayı çıkararak dikkatleri üzerine çekti.

 

İstatistik Raporu

3 - 0
1. Set
25
Set Skoru
14
18 dakika
2. Set
25
Set Skoru
10
15 dakika
3. Set
25
Set Skoru
15
16 dakika
49 dakika

Diğer Fotoğraflar