KPMG Yarı Final Biletini Kaptı...

KPMG Yarı Final Biletini Kaptı...
19.11.2018

Çeyrek final maçında KPMG ile Halkbank BT takımları son dörde kalabilmek için sahadaydı. 5-0’lık sonuçla kazanan KPMG yarı final biletini alan takım oldu.

İyi futbol oynayan ve kora kor mücadele eden iki takımın maçında izleyenler futbola doydu. İlk bölümlerde takımların karşılıklı ataklarından gol sesi çıkmadı. İki takımda rakip kaledeki posizyonları cömertçe harcarken bu posizyonlarda kaleciler de ön plana çıktı. Karşılaşmada 21. Dakika oynanırken Ömer Tiryaki KPMG takımını öne geçiren golü kaydetti ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golün ardından ilk yarıda artık son anlar oynanırken orta alanda Nazım Candan topla buluştu ve mükemmel vuruşunda top ağlara gitti ve skor 2-0'a geldi. Bu gol aynı zamanda ilk yarının sonucunu belirledi.

İkinci yarıda Halkbank BT eşitliği sağlamak, KPMG'de avantajını korumak adına sahadaydı. KPMG ikinci yarıda girdiği gol posizyonlarından eli boş dönmedi ve 27'de Oğuzhan Tütüncü, 35'de Can Sarıkaya ve 36. Dakikada ise yine Nazım ile durumu 5-0'a getirdi. Maç bu sonuçla tamamlanırken KPMG farklı galibiyetle yarı finalin yolunu tuttu. Halkbank BT başarılı ve centilmence geçirdiği sezonu çeyrek finalde tamamlamış oldu.

 

Diğer Fotoğraflar