KPMG’den Muhteşem Geri Dönüş...

KPMG’den Muhteşem Geri Dönüş...
22.10.2018

Günün en zevkli ve çekişmeli maçında GSK ile KPMG takımları karşı karşıya geldi. 3-3’lük sonuçla taraflar sahadan 1’er puanla ayrıldı.

D Grubunun zorlu maçında GSK ile KPMG kelimenin tam anlamıyla nefesleri kesen bir mücadele ortaya koydular. İzleyenlerin büyük keyif aldığı zevkli mücadelede GSK maça hızlı başladı. Daha henüz maçın 3. Dakikasında sezonun başarılı ismi Kenan Sağlam attığı golle GSK takımını 1-0 öne geçirdi. KPMG bu golün şokunu üzerinden atamadan bu kez 6 ve 7. Dakikalarda önce Serkan Şahin, sonra Barış Yılmaz GSK adına skoru 3-0'a taşıdılar. Bu gollerin ardından oyunda dengeyi kuran KPMG farkı indirmek adına rakip kalede daha fazla görünmeye başladı. 12. Dakikada gelişen KPMG atağında Can Sarıkaya farkı ikiye indiren golü kaydetti (3-1). Maçın ilk yarısında son anlar oynanırken, KPMG takımının orta alandaki başarılı ismi Nazım Candan durumu 3-2'ye getirdi.

İkinci yarıda da seyirciler ilk yarıdakine benzer kora kor bir mücadele izlediler. İki takım adına kaçan goller, kalecilerin kurtarışları ve nefis paslaşmalar maçı seyir zevki yüksek bir hale getirdi. Mücadelede son bölümlere girilirken, KPMG takımı rakip kalede peş peşe  pozisyona girip en azından beraberliği kurtarmak niyetindeydi. GSK'da savunmanın dikkatli futbolu ve alanları iyi kapatması son ana kadar bu duruma izin vermedi. Dakikalar 50'yi gösterdiğinde sol kanattan gelişen KPMG atağında Ömer Tiryaki ceza alanı içine bıraktı, Gökhan Boldo yerden net bir vuruşla topu ağlara göndererek skorda dengeyi kurdu (3-3).

Bu dakikadan sonra başka gol olmazken taraflar sahadan 1'er puanla ayrılmış oldu.


Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
Normal Süre: 3 - 3
    50' Sarı Kart Doğancan Tümay
    50' Gol Gökhan Boldo
    49' Sarı Kart Salih Coşkun
    45' Sarı Kart Mehmet Nazım Candan
Serdar Şahin Giren Oyuncu 45'    
Barış Yılmaz Çıkan Oyuncu 45'    
Serkan Şahin Sarı Kart 44'    
    44' Giren Oyuncu Gökhan Boldo
    44' Çıkan Oyuncu Aykut Uzer
    38' Giren Oyuncu Ömer Tiryaki
    38' Çıkan Oyuncu Yavuz Dinçer
Barış Çakır Giren Oyuncu 35'    
Okan Özçavuş Çıkan Oyuncu 35'    
Yücel Işık Sarı Kart 32'    
    26' Giren Oyuncu Salih Coşkun
    26' Çıkan Oyuncu Muhammet Can Sarıkaya
İlk Yarı Sonucu: 3 - 2
    25' Gol Mehmet Nazım Candan
Kenan Sağlam Sarı Kart 16'    
    12' Gol Muhammet Can Sarıkaya
Barış Yılmaz Gol 8'    
Serkan Şahin Gol 7'    
Kenan Sağlam Gol 3'    

Diğer Fotoğraflar