Lotto Şirketler Futbol Ligi Ödül Töreniyle Sona Erdi

Lotto Şirketler Futbol Ligi Ödül Töreniyle Sona Erdi
18.06.2012

Lotto Şirketler Futbol Ligi nin ödül töreni Emre Tilev in renkli sunumuyla final maçının hemen ardından yapıldı.

Lotto Şirketler Futbol Ligi'nin ödül töreni final maçından sonra yapıldı. Teşekkür plaketlerinin ardından özel ödüllere geçildi.

Garanti Bankası'nın eski oyuncusu Murat Öztürk adına verilen "Murat Öztürk Fair Play Özel Ödülü"nü ligin en centilmen oyuncularından Türkiye Finans'ın başarılı forveti Mehmet Faik Yavuz aldı. Ödülü Garanti Bankası Avrupa 1 Bölge Müdürü Tuğrul Akşar takdim etti.

Mustafa Nevzat İlaç yöneticilerinden Dr. Taner Dortunç adına verilen "Dr. Taner Dortunç Liderlik Özel  Ödülü'ne ise Vodafone takım kaptanı Gökmen Ellidokuzoğlu layık görüldü. Ödülü Taner Bey'in eşi Prof. Dr. Betül Dortunç takdim etti.

"Sportstv Altın Karma"sına seçilen başarılı futbolcular, Lotto En İyi Kaleci, Lotto En İyi Defans, Lotto En İyi Orta Saha, Lotto En İyi Forvet ve British English Gol Kralı ödülü sahipleri plaketlerini Lotto Halkla İlişkiler Yönetici Gökhan Soğancılar'ın elinden aldılar ve hep birlikte bir hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Sportstv Altın Karma
Engin Öztürk
(Türkiye İş Bankası - Lotto En İyi Kaleci), Yaşar Şahingöz (Denizbank - Lotto En İyi Defans), Fatih Topçu (Arçelik), Ahmet Burak Koçyiğit (DHL), Bülent Yılmaz (Garanti Bankası - Lotto En İyi Orta Saha), Zafer Uysal (Turkcell), Erkan Kurtul (Arkas Marport), Bora Konmaz (Mustafa Nevzat İlaç), Alican Özyiğit (Türkiye İş Bankası - Lotto En İyi Forvet), Ümit Kahya (Tüpraş - British English Gol Kralı), Cengiz Sarımaden (Anadolubank)

Ardından ödülleri vermek üzere spor yazarlarının duayeni, usta kalem Attila Gökçe anons edildi. İlk olarak "Allen Carr Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu Fair Play Ödülü" verildi. Ödülü BP takımı kazandı.

Dördüncülük plaketini takımı adına Yaşar Şahingöz (Denizbank) aldı. Daha sonra madalyalara geçildi. Önce Tüpraş, ardından Garanti Bankası madalyalarını aldılar

Son olarak merakla beklenen an geldi. Türkiye İş Bankası takımı madalyaların ardından Attila Gökçe'nin elinden kupasını aldı ve coşku doruğa çıktı.

Ödül alan takım ve sporcuları kutluyoruz. Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza, sponsorlarımıza, İTÜ akademik ve idari kadrosuna, bizleri yalnız bırakmayan Türk Sporu'nun değerli isimleri Attila Gökçe, Ahmet Çakır, Emre Tilev ve Hilmi Türkay'a, centilmenliği elden bırakmadan takımlarını destekleyen, turnuvaya renk katan tüm seyircilere teşekkür ediyoruz.

2013 sezonunda görüşmek dileğiyle...