NN Hayat Emeklilik Final Vizesini Aldı...

NN Hayat Emeklilik Final Vizesini Aldı...
27.11.2017

Yarı finalin diğer maçında NN Hayat ve Emeklilik ile Decathlon takımları karşı karşıya geldi. Normal süresi 3-3 biten maçta, penaltı atışlarıyla finale yükselen diğer takım NN Hayat ve Emeklilik oldu.

Yarı finalin en zevkli ve bir o kadar da heyecan içinde geçen maçında NN Hayat ve Emeklilik ile Decathlon takımları karşılaştı. İzleyenlerin büyük keyif aldıkları yarı finale yakışır mücadele yüksek bir tempoda oynandı. Karşılaşmada ilk ciddi atak Decathlon takımından Sefer Kurtulmuş'un güzel şutunda kaleci Furkan son anda kornere çelmesiyle geldi. 13. Dakikada NN Hayat ve Emeklilik takımından Yıldırım ceza sahası dışından vurdu kaleci Fatih'ten dönen topu Yıldıray ağlara gönderdi (1-0). Bu golden yalnızca 2 dakika sonra bu kez Decathlon atağında Serkan Gücemen uzaktan sert vurdu, direkten dönen topu müsait durumda olan Kıvanç Gül tamamladı (1-1). Müsabakada ilk yarı 1-1'lik eşitlikle tamamlandı. 

İkinci yarıda da takımların ortaya koydukları mücadele izleyenlerden alkış aldı. 31. Dakikada Decathlon takımı atağında Kıvanç uzaktan sert vurdu kaleci Furkan'dan dönen topa Mert sahip oldu ve bekletmeden topu filelere gönderdi (1-2). Bu golün ardından maçı bırakmayan NN Hayat ve Emeklilik takımı oyuncuları 42. Dakikada Erinç'in muhteşem vuruşu sonrası maçta beraberliği yakaladı (2-2). 42'de NN Hayat ve Emeklilik bu kez golcüsü Yıldırım'ın ayağından bulduğu golle geriye düştüğü karşılaşmada 3-2 öne geçmeyi başardı. Artık izleyenlerin son düdük sesini beklediği maçta, son dakikada Decathlon takımında günün başarılı ismi Kıvanç kornerden gelen topa sol ayağıyla güzel vurdu skorda dengeyi yeniden kurdu (3-3). Bu keyifli karşılaşma bu sonuçla penaltı atışlarına gitti. Penaltı atışlarında rakibine 11-10 üstünlük sağlayan NN Hayat ve Emeklilik finale yükselen diğer ekip oldu. Başarılı bir sezon geçiren Decathlon ise üçüncülük maçında bronz madalya için Henke'in rakibi oldu.


Diğer Fotoğraflar