Nutzz Şirketler Bowling Ligi’nde Sezonun "En"leri Belli Oldu!

Nutzz Şirketler Bowling Ligi’nde Sezonun "En"leri Belli Oldu!
18.12.2018

Nutzz Şirketler Bowling Ligi’nde müthiş bir heyecana sahne olan 2018 sezonunun sona ermesiyle birlikte, sezona iz bırakanları sizler için derledik.

İşte Nutzz Şirketler Bowling Ligi'nde sezonun "En"leri:

Sezonun Takımı: Yapı Kredi Yatırım

Muhteşem bir final sonucunda sadece 1 labut farkla son şampiyon Ford Otosan'ı devirmeyi başaran Yapı Kredi Yatırım, altın madalyalık başarısıyla 2018 sezonunun takımı oldu. Geçtiğimiz sezona da çok iddialı girmesine rağmen final turunda performans düşüklüğü yaşayarak hayal kırıklığına uğrayan Yapı Kredi Yatırım böylelikle bu kez şampiyonluğu da kucaklamış oldu.

Sezonun Oyuncusu: Naile Sancar (SGS)

Hem eleme turlarının hem de final turunun en yüksek kadın skoru ödülünü evine götüren Naile Sancar özellikle eleme turundaki performansıyla sezona damga vurdu. 2 oyun sonunda 386 puana ulaştığı eleme turu performansıyla Sancar sadece kadınlar kategorisinde değil tüm oyuncular içerisinde en yüksek skorun sahibi oldu. Teamülleri yıkan bu feminist başkaldırı Naile Sancar'ı sezonun oyuncusu yaptı.

Sezonun Performansı: Abdurrahman Dilbilir (Ford Otosan 1)

Üst üste 6 strike ve toplamda 254 puanlık rekor bir performans... Abdurrahman Dilbilir bir oyunda en yüksek skora ulaşma rekorunun çıtasını erişilmesi çok güç bir noktaya çekti ve bu performans şüphesiz yılın performansı oldu.

Sezonun Sürprizi: Hareket Proje Taşımacılığı

Eleme turlarını sönük geçiren ve 25. sırada kalarak yarı final bileti barajına giremeyen Hareket Proje Taşımacılığı, 1 takımın turnuvadan çekilmesi ile Kavacık daveti aldı ancak bu fırsatı kusursuz değerlendirdi. Tüm seansların en yüksek 3. skoruna imza atan Hareket, final biletini tam 725 puanla aldı. Finalde performansları biraz düşse de Hareket Proje Taşımacılığı'nın sezon 8.liği bu yılın en beklenmedik skoru oldu.

Sezonun En İyi Yeni Takım Performansı: Ford Otosan's Girls

Nutzz Şirketler Bowling Ligi'nin yeni yüzlerinden Ford Otosan's Girls kadınlar kategorisinde ilk yıllarında harika bir performans gösterdi. 2 oyun sonunda 1033 puana ulaşan Ford Otosan ekibi kadınlar kategorisinin yeni şampiyonu oldu.

Sezonun Kaptanı: Anıl Pala (Hareket Proje Taşımacılığı)

Şans eseri atladıkları eleme turu etabının ardından takımını kampa alan, prim vaatleri ile motive eden ve final günü de maksimum konsantrasyonla arkadaşlarını yönlendiren Anıl Pala sezonun sürprizi Hareket Proje Taşımacılığı'nın başarısının arkasındaki en büyük faktör olmayı başardı.

Sezonun En Sempatik Takımı: GittiGidiyor

Gerek eleme turlarında, gerekse yarı finalde en renkli, en eğlenceli ekiplerden biri olan GittiGidiyor belki finale kalamadı ama gönüllerin şampiyonluğu yarışının en güçlü adaylarından biri olmayı başardı.

Sezonun En Sempatik Oyuncusu: Faris Seven (Medyaevi)

Sıcak, sevecen, içten, eğlenceli... Faris Seven turnuvada herkesin gönlünü kazanmayı bildi. Rakiplerini Robocop'a kendi takımını ise Halil Pazarlama'ya benzettiği röportajı ise lig tarihinin unutulmazları arasında şimdiden yerini aldı.