Ödül Töreni 2017

Ödül Töreni 2017
04.12.2017

Lotto Şirketler Halı Saha Ligi 2017 sezonu ödül töreninde tüm başarılı oyunculara ve takımlara ödülleri takdim edildi.

Muhteşem Maçta Erdem Bayık Düdük Çaldı...

NN Hayat ve Emeklilik ile Albaraka Türk arasında oynanan final maçını TFF Süperlig hakemlerimizden Erdem Bayık yönetti. Son olarak Antalyaspor-Fenerbahçe maçında görev yapan Erdem Bayık 2 Aralık Cumartesi günü Lotto Şirketler Halı Saha Ligi'nin final maçında da boy göstermiş oldu. Müsabaka sonunda hatıra plaketi takdim edilen Erdem Bayık hocamıza bundan sonraki karşılaşmalarında başarılar diliyoruz.

Fair-Play Ödülü

En az şampiyonluk kadar değerli olan Fair-Play Ödülü sahibi Sensormatic oldu. "Kaybederken de kazanabileceğini" gösteren Sensormatic sporda fair olabilmenin en güzel örneğini ortaya koymuş oldu. Bu değerli ödül Sensormatic takımı kaptanı Mesut Aydoğan'a takdim edildi. 

Altın Karma

Lotto Şirketler Halı Saha Ligi'nde 2017 sezonunda gösterdikleri performansla Altın Kadro'da yer almayı başaran 7 Altın Adam belirlendi. Altın karma oyuncularına plaketlerini ve hediyelerini Süper Lig hakemimiz Erdem Bayık takdim etti. İşte Altın Karma; kalede Furkan Keleş (NN Hayat ve Emeklilik), Hüseyin Karaarslan (Albaraka Türk), Yıldıray Uyar (NN Hayat ve Emeklilik), Kıvanç Gül (Decathlon), Oğuz Binkanat (Henkel), Yıldırım Uyar (NN Hayat ve Emeklilik) ve Aydın Uyumaz - Gol Kralı 19 Gol (Albaraka Türk).

Takım Ödülleri

Bireysel ödüllerin ardından takım ödüllerinde önce dördüncülük plaketi Henkel takımına verildi. Üçüncülük plaketi ve bronz madalyalar ise geçen yıl olduğu gibi bu yıl da çok başarılı bir sezon geçirerek bu ligde ne kadar iddialı olduklarını gösteren Decathlon takımı oyuncularına takdim edildi.

Ardından Albaraka Türk takımı sahneye davet edildi. Takım olmanın ne demek olduğunu oyuncusu, teknik adamı, yöneticisi ve izleyicisiyle her maç gösteren geçen yılın şampiyonu Albaraka Türk takımına gümüş madalyaları ve plaketleri Albaraka Türk Genel Müdür Baş yardımcısı Mehmet Ali Verçin tarafından takdim edildi. Başarılı geçen sezonun final maçında yer alan Albaraka Türk takımı oyuncularını bir kez daha kutluyoruz.

Şampiyon NN Hayat ve Emeklilik

İlk maçtan son maça kadar takım olabilmenin gereğini fazlasıyla ortaya koyan NN Hayat ve Emeklilik oyuncuları Lotto Şirketler Halı Saha Ligi 2017 sezonu şampiyonu olmayı başardı. Takım kaptanından, kalecisine, tüm oyuncularından, yöneticilerine ve seyircisine kadar; inanmışlığın sonucunu final maçında da ortaya koyarak şampiyonluğa uzanan NN Hayat ve Emeklilik oyuncularına altın madalyaları takdim edilmesinin ardından sıra ligin en önemli anına geldi. Albaraka Türk Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Verçin'in elinden aldıkları şampiyonluk kupası NN Hayat ve Emeklilik takımı oyuncuların elinde yükselirken tüm oyuncuların mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Lotto Şirketler Halı Saha Ligi'nin 2017 sezonunda mücadele eden tüm takımlarımıza teşekkürlerimizi sunuyor, 2018 yılında yeniden buluşmayı diliyoruz.


Ödül töreni görüntüleri için tıklayınız.

Diğer Fotoğraflar