Ödül Töreni

Ödül Töreni
14.05.2018

Lotto Şirketler Futbol Ligi Erkut Kulaksız Sezonu Final maçının ardından ödül törenine geçildi. Garanti Bankası kaptanı Eray Ertürk Şampiyonluk kupasını eski milli futbolcu Ergün Penbe ve lige adını veren Erkut Kulaksız’ın annesi Gülen Kulaksız ile babası Ali Kulaksız’ın elinden aldı.

Ödül Töreni bu sene desteklerini bizden esirgemeyen İl Hakem Kurulu temsilcisi Murat Şahin ile Bayrampaşa Belediye Stadyumu'nda bizlere her türlü kolaylığı sağlayan tesis müdürü İrfan Akgül'ün kristal plaketlerini alması ile başladı. Sonrasında yaklaşık 10 yıldır Süper Lig'de görev yapan tecrübeli hakem Volkan Bayarslan'a Lotto Ürün Direktörü Suna Kayhan tarafından günün anısına bir plaket verildi. Ardından Lotto Şirketler Futbol Ligi'nin en centilmen oyuncusu Mustafa Erhan Eroğlu'na (Allianz) bir dönem Galatasaray'ın ve milli takımın efsane futbolcusu olan Ergün Penbe tarafından Fair Play Özel Ödülü takdim edildi. Şirketler Ligi'nin en önemli ödüllerinden biri olan "Fair Play" kupası Güreli'nin oldu. Kupayı Güreli takımına Ergün Penbe verdi.

Lotto Şirketler Futbol Ligi Altın Karmasına seçilen başarılı futbolcular, Lotto En İyi Kaleci, Lotto En İyi Defans, Lotto En İyi Orta Saha, Lotto Asist Kralı, Lotto En İyi Forvet ve Lotto Gol Kralı ödülü sahipleri plaketlerini duayen spor yazarı Ahmet Çakır ve usta gazeteci Fatih Doğan'ın elinden aldılar ve hep birlikte bir hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Turnuvanın "En"leri ise şu oyunculardan oluştu;
 
Lotto En İyi Kaleci: Erdoğan Özcan (Garanti Bankası)
 
Lotto En İyi Defans: Mehmet Can Alkan (TEB)
 
Lotto En İyi Orta Saha: Eray Ertürk (Garanti Bankası)
 
Lotto Asist Kralı: Cevher Yılmaz (Garanti Bankası)
 
Lotto En İyi Forvet: Zafer Uysal - 10 gol 7 asist (Turkcell)
 
Lotto Gol Kralı: Burhan Karasu - 11 Gol (Turkcell)
 
Altın Karma: Ahmet Sarı (TEB), Ahmet Torunoğlu (Daikin), Hüseyin Yelken (Daikin), Ali Keskinsoy (Allianz), Mahmut Şenay (Akbank), Erdoğan Özcan (Garanti Bankası), Mehmet Can Alkan (TEB), Eray Ertürk (Garanti Bankası), Zafer Uysal (Turkcell), Cevher Yılmaz (Garanti Bankası), Burhan Karasu (Turkcell)
 
Turnuvayı dördüncülükle tamamlayan Daikin takımına gönderilen alkışların ardından Turkcell ve TEB bronz ve gümüş madalyalarını duayen spor yazarı Ahmet Çakır ve eski Milli futbolcu Ergün Penbe ve değerli gazetesi Fatih Doğan'ın elinden aldılar. Sıra sabırsızlıkla bekleyen şampiyon takıma geldi. Madalyalarını takan Yeşil Beyazlılara, şampiyonluk kupası Ergün Penbe ve Erkut Kulaksız'ın annesi Gülen Kulaksız ile babası Ali Kulaksız tarafından Garanti Bankası kaptanı Eray Ertürk'e teslim edildi.
 
Ödül alan takım ve sporcuları kutluyoruz. Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza, sponsorlarımıza bizleri yalnız bırakmayan Lotto Ürün Direktörü Suna Kayhan ve Türk Sporu'nun değerli isimleri Ergün Penbe, Ahmet Çakır, Fatih Doğan ve Bilgehan Demir'e centilmenliği elden bırakmadan takımlarını destekleyen, turnuvaya renk katan tüm seyircilere teşekkür ediyoruz.
 
2019 sezonunda görüşmek dileğiyle...

Diğer Fotoğraflar