QNB Finansbank 0-3 Turkcell

QNB Finansbank 0-3 Turkcell
22.01.2022

İlk iki maçında kaybetmesine rağmen iyi sinyaller veren QNB Finansbank istediklerini sahaya yansıtamadı. Turkcell özelikle servislerde etkinliğini artırınca set vermeden 3 puanı hanesine yazdırdı ve liderliğini sürdürdü.

Murat ve Ali'nin köşeden bulduğu sayılarla dişini gösteren QNB Finansbank maça iyi başladı. Toparlanmakta zorlanmayan Turkcell'de ilk iki haftada takımıyla birlikte olamayan Emre Vardar etkili servisleriyle fark yarattı. Fırat'ın hücumdaki etkinliği Turkcell'e farkı getirdi ve başlangıç seti lacivert sarılıların oldu (16-25). 

İkinci sete de etkin başlayan Turkcell rakibine erken bir mola aldırdı. Ali'nin köşeden gönderdiği smaçlar QNB Finansbank adına etkili olsa da Turkcell'de Barış Ölmez rakip alandan geri dönmeyen etkili vuruşlarıyla takımını önde tutmayı başardı. Set boyunca üstünlüğünü koruyan Turkcell maçta durumu 0-2'ye getirdi (11-25).

Üçüncü sette Turkcell Fırat'ın da oyuna ısınmasıyla ivmesini yükseltti. 7-0'lık seriyle sete giriş yapan Turkcell rakibini de demorilize etmeyi başardı. Antrenör Özer Tunalı molayla takımını maçın için sokmaya çalıştı. Mola dönüşü ardı ardına gelen sayılar molanın takım üzerindeki olumlu etkisine işaret eder gibiydi. Ali'nin çapraza gönderdiği sert vuruşlarla farkı bir anda eriten QNB Finansbank sete ortak olsa da basit hatalar sonrası direncini kaybetti. Setin sonlarında daha az hata yapan Turkcell maçın kazananı oldu (19-25).

0 - 3
1. Set
16
Set Skoru
25
21 dakika
2. Set
11
Set Skoru
25
17 dakika
3. Set
19
Set Skoru
25
22 dakika
1 saat 0 dakika

Diğer Fotoğraflar