QNB Finansbank 0:3 Turkcell

QNB Finansbank 0:3 Turkcell
02.02.2020

QNB Finansbank için kader maçı niteliğindeki maça iyi giren taraf Turkcell oldu. Ön hattan Nuray-Büke-Derya üçlüsüyle sayılar bulan Turkcell kısa sürede farkı artırdı (2-7). Rakibinin hücumlarına reaksiyon vermekte güçlük çeken QNB Finansbank farkın açılmasını önleyemedi (5-15). QNB Finansbank farkı beş sayıya kadar indirse de farkı tekrar açan Turkcell ilk seti önde tamamladı (14-25).

Esin'in 3 numaradaki etkili oyunuyla ikinci sete giren Turkcell kısa sürede skoru 1-7'ye getirince QNB Finansbank erken bir mola aldı. Organize hücumlar kuran Turkcell farkı 8'e kadar çıkardı (5-13). Uzun süre iki takım da karşılıklı sayılar alınca durum 10-18 oldu. Seti domine eden Turkcell Nuray'ın smacıyla seti 17-25 alarak durumu 0-2'ye getirdi.

Üçünce setin başında daha fazla hata yapıp ilk molaya giden taraf QNB Finansbank oldu (2-5). Esin'in smaçlarına manşet almakta zorlanan QNB Finansbank Nuray-Büke ikilisinin dönen topları iyi değerlendirmesiyle iyice geriye düştü (2-9). Maçı önde götüren Turkcell Nuray'ın servise gelmesiyle farkı 10 sayıya çıkardı (6-16). Kalan bölümde de rakibine şans tanımayan Turkcel uzun ralli sonucunda günün yıldızı Nuray'ın smacıyla maçı 0-3 alarak grup maçlarını 8 puanla tamamladı ve emin adımlarla çeyrek finale yürüdü.

İstatistik Raporu

 

Diğer Fotoğraflar