Rekor Odabaşı’nın

Rekor Odabaşı’nın
28.05.2010

Lotto Şirketler Futbol Ligi’nde “En Uzun Süre Gol Yemeyen Kaleci” rekorunu kıran Sandoz kalecisi Mahmut Odabaşı bir plaketle ödüllendirildi. Özellikle PwC ve Garanti Bankası maçlarında gösterdiği performansla ayakta alkışlanan başarılı file bekçisi bu alanda yeni rekorun sahibi oldu.

Geçtiğimiz hafta oynanan Sandoz – Arçelik maçı öncesinde 242 dakika gol yemeyerek rekora yaklaşan Mahmut Odabaşı'nın rekoru kırabilmesi için on dakika yeterli olacaktı. İlk on dakika golsüz geçilince Odabaşı yeni rekorun sahibi olmuş oldu.

23 dakika boyunca kalesini gole kapatan Odabaşı Birol Garip'in vuruşuna engel olamadı ancak 251 dakika olan rekoru 14 dakika daha geliştirdi ve 265 dakikayla adını lig tarihine yazdırmayı başardı.

2. Tur müsabakasını kaybederek turnuvaya veda eden Sandoz takımının başarılı file bekçisine plaketi 26 Mayıs Çarşamba günü Sandoz Gebze Fabrikası'nda takdim edildi. Ödül töreni sırasında bir çok takım ve mesai arkadaşı Odabaşı'nı yalnız bırakmadı. Plaketini Pellet Üretim Grup Müdürü Ertuğrul Çamur'un elinden alan Mahmut Odabaşı şunları dile getirdi;

Takım olarak çok çalışıyoruz ve Sandoz adına layık olmaya çabalıyoruz. Takım arkadaşlarımdan vardiya düzeninde çalışanlar var. Bu arkadaşların bazıları sabah işten çıkıp akşam antrenmana geldi, bazıları akşam antrenmandan çıkıp gece vardiyada çalıştı. Bu ödülü tüm fedakar takım arkadaşlarım adına kabul ediyorum.

Törenin ardından Ertuğrul Çamur, Takım Yöneticisi Orhan Savcı ve T. Direktör Barış Gündoğmuş ise şunları söyledi;

Ertuğrul Çamur (Pellet Üretim Grup Müdürü)
Sandoz olarak çalışanlarımızın iş-hayat dengesi için her türlü desteği veriyoruz. Futbol takımımız da bu yönde güzel bir örnek. Takımdaşlığı ve paylaşımı artıran bu etkinliği biz de yöneticiler olarak destekliyoruz.

Barış Gündoğmuş (HVAC Specialist) - Teknik Direktör
Sandoz'u temsil etmek için azimle ve özveriyle çalışan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, hepsi benim için birer iftihar kaynağı. Ayrıca arkadaşlarımızdan bazılarının böyle başarılara imza atması bizi daha da gururlandırıyor ve motivasyonumuzu artırıyor.

Orhan Savcı (Katı Üretim Grup Müdürü) - Takım Sorumlusu
Sandoz Futbol Takımı olarak hedefimiz önce dostluk ve centilmence mücadele sonra başarı. Bunu da yerine getirerek Şirketler Ligi'nde haklı bir saygınlık ve sempati kazandığımıza inanıyorum. Farkındalık ve takdir konusunda çok güzel bir örnek olarak değerlendirdiğim bu ödüllendirme için SporMax Türkiye yetkililerine çok teşekkür ediyorum.