Sandoz - Arçelik

Sandoz - Arçelik
24.05.2010

Günün dördüncü maçında karşılaşan iki ekipten gülen taraf Arçelik olurken Sandoz kalecisi Mahmut Odabaşı en uzun süre gol yemeyen kaleci rekorunu kırmayı başardı.

Çeyrek final heyecanının dışında bir başka heyecanda gol yememe rekorunu kırmak isteyen Sandoz kalesinde yaşandı. Müsabakada ilk atak Sandoz'dan geldi. Ali Babaç'ın ceza sahası dışından vurduğu sert şut az farkla auta çıktı. Maçın 11. dakikası itibariyle Mahmut Odabaşı (Sandoz) en uzun süre gol yemeyen kaleci unvanını kazanmış oldu. Dakikalar 24'ü gösterdiğinde ise meşin yuvarlak 265 dakika kalesini gole kapatan Mahmut Odabaşı'nın ellerinin arasından filelerle buluştu ve Arçelik 1-0 öne geçen takım oldu. Golün adı Birol Garip'ti. İlk yarı Arçelik üstünlüğüyle sona erdi.

Maçın kırılma anı 37. dakikada yaşandı. Usta ayak Ebubekir Türk ceza sahası sol çaprazından ayağının dışıyla mükemmel bir vuruş yaparak iki direğin birleştiği yerden topu ağlarla buluşturdu ve skoru 2-0'a getirdi. Bu golden sonra rahat bir oyun sergileyen kırmızı beyazlı ekip art arda iki gol daha bularak sahadan 4-0 galip ayrıldı.

Sandoz: Osman Demir (K), Ali Babaç, Ertan Petek, Güney Orum, Mahmut Odabaşı, Metin Uysal, Selahattin Kudal, Uğur Dübüş, Gürol Akıncı, Ümit Önal, Hasan Kahraman

Arçelik: Ethem Kılıç (K), Levent Tunç, Birol Garip, Ebubekir Türk, Uğur Dandinoğlu, Ömer Hasanoğlu, Erkan Özsoy, Levent Ceylan, Fuat Kara, Yusuf Mumcu, Emrah Gengönül

Sandoz
0-4
Arçelik
23 Mayıs Pazar 12:45
IY 0-1
   
 
20'
Fuat Kara - Can Yılmaz
24'
0-1
Birol Garip
Selahattin Kudal - Gürkan Yoldaş
24'
 
 
35'
Levent Ceylan
 
37'
0-2
Ebubekir Türk
Ertan Petek - Özkan Gümüş
38'
 
Gürol Akıncı
47'
Ebubekir Türk - Tolga Güven
Gürol Akıncı - Sezer Bodur
48'
0-3
Uğur Dandinoğlu
 
49'
Birol Garip - Fatih Topçu
 
51'
0-4
Uğur Dandinoğlu

*Maçın galerisi için tıklayınız...