Şirketler Futbol Ligi’nde taraftar yoktur, “Seyirci” vardır!

Şirketler Futbol Ligi’nde taraftar yoktur, “Seyirci” vardır!
07.05.2010

Etik davranış her konuda kuralları dürüstlükle ve saygı ile uygulamak demektir. Fair Play ise tüm bunların üstünde kişisel çıkarları ve hırslardan arınarak sporda ve yaşamda üstün insan ruhunu ortaya koymaktır. Sevgi, dostluk, kardeşlik anlayışı olan Fair Play in Lotto Şirketler Futbol Ligi nde sınırı yoktur.

 

Şirketler Ligi müsabakalarında taraftar yoktur, seyirci vardır. Seyircilerin, takımlarına yönelik tezahüratları dışında rakip oyunculara, takımlara veya hakemlere yönelik yaptıkları olumusuz tezahüratlar Fair-Play kültürüne aykırı olarak kabul edilmektedir.

Lotto Şirketler Futbol Ligi ülkemizin ve dünyanın tanınmış markalarının yer aldığı bir devler ligidir. Hiç kimsenin kendi egolarını ön plana çıkararak, köklü markaların değerlerine ve imajlarına zarar vermesine izin verilmeyecektir. Lotto Şirketler Futbol Ligi Komitesi'nin amacı hiç bir oyuncu ya da takıma ceza vermek değildir. Ancak hiç bir olumsuz davranış cezasız kalmayacaktır.

Takımların ihtar, puan silme, hükmen mağlubiyet, ihraç vs. cezalarla mağdur olmaması, hiç bir markanın prestijinin zarar görmemesi ve futbol coşkusunun centilmenlik sınırları içinde yaşanması için izleyicilerinizi ve oyuncularınızı bu önemli konularda bilgilendirmenizi rica ediyoruz.

Lütfen tesis çevresinde bulunan, sizlerle organik bağı olmayan ve tanımadığınız kişilere şapka, bayrak gibi görsel öğelerinizi dağıtmayınız. Sigara, yiyecek – içecek gibi ikramlar vererek tribünlere davet etmeyiniz.

Şu ana kadar centilmence mücadele eden 20 ekibimize teşekkür ediyor ve tüm takımlara başarılar diliyoruz...

Not: Tribünlerde meşale ve türevi yanıcı, patlayıcı cisimler kesinlikle yasaktır. Maç başı, devre arası ve oyunun uzun sure durduğu anlar dışında, hakem düdüğünün duyulmasını engelleyecek ve çevre sakinlerini rahatsız edecek şekilde davul çalmak yasaktır. Oyunun oynandığı esnada sürekli olarak davul çalan kişiler tribünden çıkartılacaktır.

Şirketler Futbol Ligi Komitesi