Teşekkürler Volkan Bayarslan

Teşekkürler Volkan Bayarslan
14.05.2018

13 Mayıs Pazar günü Bayrampaşa Belediye Stadı’na gelen onlarca futbolsever Süper Lig tadında birkaç saat geçirdiler. Bu özel günün en renkli simalarından biri ise final müsabakasını yöneten Süper Lig hakemi Volkan Bayarslan’dı.

Lotto Şirketler Futbol Ligi Erkut Kulaksız Sezonu adına yakışır şekilde sonlanırken final maçının hakemi Volkan Bayarslan sahadaki duruşu ve kalitesiyle Final Şöleni’ne büyük renk kattı. Tecrübeli hakem maç içinde verdiği kararlar ve oyunculara yaklaşımıyla futbolseverlerden alkış aldı. Sahadaki ciddiyeti ve pozisyonları yakından süzmesiyle dikkat çeken hocamız güler yüzü, kuvvetli iletişimi ve centilmen tavırlarıyla herkesin ilgi odağı oldu.

Türk hakemliğinin gurur kaynaklarından biri olan Volkan Bayarslan'a Final Şöleni’ne katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, ailesi ve sevdikleriyle paylaşabileceği nice başarılar diliyoruz...

 

Volkan Bayarslan

1 Ocak 1978'de Erzurum'da dünyaya gelen Volkan Bayarslan, 2000 yılında hakemliğe başladı ve 2002 yılında ilk profesyonel maçına yardımcı hakem olarak çıktı. 2010 yılına kadar alt liglerde görev yaptı. 2010-2011 yılı futbol sezonunda üst klasman hakem kadrosuna girdi. 21.08.2010 tarihinde Samsunspor - Akhisar Belediye Gençlik ve Spor müsabakasıyla 1. Lig deki ilk hakemlik tecrübesini yaşamış oldu.2008 yılından 2011 yılına kadar genellikle 4. hakemlik yapan Bayarslan, Süper Ligde ilk defa hakem olarak 30 Ekim 2011'de oynanan Bursaspor-Manisaspor maçında görev yaptı. Erzurumlu olan ve TFF Bölge Müdürlüğü görevinde de bulunan Aytaç Bayarslan’ın oğlu Volkan Bayarslan, Erzurumspor Alt Yapısında futbola başladı. Mavi-beyazlı formanın yanı sıra Oltuspor formasını giydi. Eğitim için gittiği Trabzon'da Köprübaşı Gençlikgücüspor takımında futbol oynadı. Burada profesyonelliğe geçen Bayarslan Ağrıspor'a transfer oldu. 1999 yılında profesyonel futbolu bırakıp hakemliğe başladı. Daha sonraları ailesi ile birlikte İstanbul’a taşınan 37 yaşındaki Bayarslan güçlü fiziki yapısı ve futbol bilgisinin de katkısıyla başarılı bir şekilde klasman yükselerek Süper Ligde maç yönetmeye başladı.           

 


 

Diğer Fotoğraflar