Tüm Takımların Dikkatine!

Tüm Takımların Dikkatine!
25.03.2019

Lotto Şirketler Futbol Ligi’nde grup müsabakalarının tamamlanmasının ardından gözler 30 Mart Cumartesi günü oynanacak ikinci tur maçlarına çevrildi. İkinci tur öncesinde ise tüm takımların iki oyuncu değişiklik hakkı bulunuyor.

Lotto Şirketler Futbol Ligi'nin 16. Sezonu'nda grup maçları tamamlandı ve eşleşmeler belli oldu. 30 Mart Cumartesi günü oynanacak ikinci tur maçları öncesinde takımlar kadrolarından 2 oyuncu çıkarıp yerlerine 2 oyuncu ekleme hakkına sahipler.

Lig kuralları içinde yer alan 8. madde uyarınca değişiklik yapmak isteyen tüm takımlar 28 Mart Perşembe günü mesai bitimine kadar değişiklik yapmak istedikleri isimleri ve yeni dahil edilecek oyuncuların tüm evraklarını futbol@sirketlerligi.com adresine göndermelidir. Bu tarihten sonraki başvurular kabul edilmeyecektir.

İkinci Tur eşleşmeleri için tıklayınız.

8. Takımlar Lotto Şirketler Futbol Ligi’ne başladıktan sonra kadrolarına oyuncu ekleyemez ve/veya herhangi bir oyuncuyu başka bir oyuncuyla değiştiremez. İstisnai olarak eleme turlarına yükselen takımlar 2. tur öncesinde 2 oyuncu ekleyebilir veya değiştirebilirler (takım kadrosu 22’yi aşmamak kaydıyla). Bildirilen yeni oyuncuların işe giriş tarihinin ligin başlangıç tarihinden önce olması gerekmektedir.