Turkcell 3-0 KPMG

Turkcell 3-0 KPMG
22.01.2022

İki maçından da galibiyetle ayrılan KPMG maça tutuk başladı. Turkcell hız kesmeyince rakibine set vermeden grupta puanları eşitledi.

Karşılaşmaya daha konsantre başlayan taraf Turkcell'di. Nuray ve İlke'nin sayılarıyla farkı da açmaya başlayan Turkcell rakibine 11-4'te mola aldırdı. Mola dönüşü Gözde Salihoğlu'nu file önünde iyi kullanan Turkcell farkı 10 sayıya kadar çıkardı. KPMG, Münteha'nın sayılarıyla oyunu dengelemeye çalışsa da ilk seti kazanan taraf Turkcell oldu (25-14). 

İkinci sette savunma yerleşimini daha doğru kuran KPMG hızlı bir başlangıç yaptı. Arka arkaya sayılarla motivasyonu artan mor mavililer maçın enerjisini de yükseltmeye başladılar. Turkcell'in toparlanmasının ardından dengeye oturan maç uzun süre karşılıklı sayılarla devam etti. Savunmada yapılan basit hatalar KPMG'yi 5 sayı geri düşürünce antrenör Ali Yıldız'ın molası geldi. Mola sonrası Rana ve İlke'nin etkili servisleriyle sonuca giden Turkcell, setin sonlarına doğru toparlanan rakibine geçiş izni vermedi ve ikinci setten de galip ayrıldı (25-19). 

İlk iki seti kaybeden KPMG, üçüncü sette işleri tersine çevirmenin yollarını ararken savunmadaki basit hatalar devam etti. Sete etkili bir başlangıç yapsa da ritmini koruyaman mor mavililer Münteha'nın etkili servisleriyle oyuna tutunmaya çalıştı. Ancak Turkcell oldukça konsantreydi. KPMG tarafında Betül Şenol'un savunmadaki katkısı farkın açılmasını önlerken Yeşim'in rakip alanda öldürdüğü toplar setin sonlarına doğru oyuna yeniden denge getirdi. KPMG son anlara önemli bir avantajla girdi (24-22). Ancak son sayı gelmeyince, Turkcell'in motivasyonu artı ve 26-24 ile maçı bitirmeyi başardı.

3 - 0
1. Set
25
Set Skoru
14
16 dakika
2. Set
25
Set Skoru
19
25 dakika
3. Set
26
Set Skoru
24
30 dakika
1 saat 11 dakika

Diğer Fotoğraflar