Üçüncülük Maçında Kazanan Sirius Ekspertiz Oldu

Üçüncülük Maçında Kazanan Sirius Ekspertiz Oldu
05.02.2024

Şirketler Halı Saha Liginin Üçüncülük Maçında JCR-Er ile karşılaşan Sirius Ekspertiz rakibini 6-1 ile geçip Şirketler Halı Saha Ligini 3. sırada tamamlandı.

Şirketler Halı Saha Liginin Üçüncülük maçında JCR-Er ile Sirius Ekspertiz karşı karşıya geldi. Müsabakaya her iki takımda etkili ve gol pozisyonları ile başladı. Müsabakanın 5.dakikasında İlhan Ataç attığı gol ile Sirius'u öne geçirmeyi başardı. Müsabakanın 16.dakikasında Fatih Eker JCR-Er adına beraberlik golünü kaydetmeyi başardı. Devrenin sonlarına doğru iki takımda etikil ataklar yaptı. Devrenin son dakikasında Sirius adına Onur Güngör sahneye çıktı ve takımını bir kez daha öne geçirmeyi başardı. Devre bu gol ile tamamlandı(1-2).

Müsabakanın ikinci yarısına iki takımda gol pozisyonları ile başladı. Müsabakanın 33. dakikasında Salih Karadağ attığı gol ile takımını 2 farklı öne geçirmeyi başardı. Bu golden sonra ataklarını artıran Sirius Ekspertiz 35. dakikada Salih Karadağ attığı gol ile farkı 3'e çıkarmayı başardı. Müsabakanın 46.dakikasında sahneye Bahtiyar Tuncer çıktı ve Sirius adına farkı 4'e çıkardı. Müsabakanın son dakikalarında sahaneye bir kez daha Bahtiyar Tuncer çıktı ve farkı Sirius adına 5'e çıkarmayı başardı. Müsabaka bu gol ile sonuçlandı(1-6).

*Müsabaka ile ilgili tüm fotoğraflar kısa süre içerisinde yayında olacaktır.

1 - 6
Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
    49' Gol Bahtiyar Tuncer
    46' Gol Bahtiyar Tuncer
    35' Gol Salih Karadağ
    33' Gol Salih Karadağ
İlk Yarı Sonucu: 1 - 2
    25' Gol Onur Güngör
Fatih Eker Gol 16'    
    5' Gol İlhan Ataç

Diğer Fotoğraflar