Yarı Finalistler Belli Oldu

Yarı Finalistler Belli Oldu
22.10.2018

Hardline 3x3 Şirketler Basketbol Ligi’nde oynanan çeyrek final maçlarının ardından dört takım yolu yarıladı. Yarı finalde DenizBank ile Michelin eşleşirken, Decathlon’un rakibi Borusan oldu.

21 Ekim Pazar günü gerçekleşen çeyrek final maçları izleyenlere büyük keyif verdi.

Çeyrek finalin ilk maçında son iki senenin şampiyonu DHL Express ile DenizBank karşı karşıya geldi. Müthiş çekişmeye sahne olan maç DenizBank'ın 20-18 üstünüğüyle geçilirken, Ulaş Göde bulduğu 10 sayı ile maçın yıldızı oldu.

Aynı dakikalarda diğer potada oynanan maçta ise Aksigorta - 1 ve Michelin takımları kozlarını paylaştılar. Adına yakışır mücadelede yarı finale yükselmeyi başaran takım sadece iki sayı farkla Michelin oldu (19-17). Aksigorta - 1'de Okan Can Taşkın 8 sayı ile takımının en skorer ismi olurken, Michelin'de Emirhan Şenkul 12 sayı ile maça damga vurdu.

Bir diğer çeyrek maçı Arçelik ve Decathlon arasında oynandı. İki tecrübeli takımı karşı karşıya getiren maç adeta kıran kırana geçti. Maç sonunda 20-17 rakibine üstünlük sağlayan Decathlon'da Oğulcan Tetik'in üçlükleri takımına galibiyeti getirdi.

Yarı finalin son biletini kapmak için Borusan ve Sandoz - 1 takımlar sahaya çıktılar. Diğer çeyrek final maçlarında olduğu gibi yine izleyenler basketbola doydu. İki takımında sert savunma yaptığı maç dengelli giderken Borusan'da Nejat Erselcan maça ağırlığını koydu ve bulduğu 7 sayı ile takımına galibiyeti getiren isim oldu (16-12).

Diğer Fotoğraflar