Colin’s 1-3 QNB Finansbank

Colin’s 1-3 QNB Finansbank
21.01.2023

Birinci setin başlangıcında oyuna ağırlığını koyan taraf QNB Finansbank oldu. Özgür'ün ortadan hücumlarına karşı manşet almakta zorlanan Colin's'in oyunun başında savunma direnci kırıldı ve Harun Orbay erken mola alarak takımını motive etmeye çalıştı (2-8). Mola dönüşü oyunda istediğini yapamayan Colin's bu kez Ali'nin savunmasını aşamadı. File üstünde set olan Ali skordaki farkın korunmasında büyük rol oynadı (5-17) ve Colin's ikinci molasını aldı. QNB Finansbank seti kazanan taraf oldu (8-25).

İkinci sete her iki takımda tam konsantrasyonlu bir şekilde başladı (5-5) Colin's ise dengeyi bozan taraf oldu 7-6'lık skor ile oyunda ilk kez öne geçti. Mehmet Yılmazer'in savunması Colin's'in motivasyonunu yükseltti. Oyunda dengeyi yakalayamayan QNB Finansbank molaya gitti (13-9). Mola dönüşü oyuncu değişiklikleriyle oyuna müdahale etmeye çalışan Özer Tunalı'nın hamleleri skordaki farkın kapanmasına yeterli olmadı (18-13). Önde olan Colin's aradaki farkı korumak için mola aldı. Colin's'in molası QNB Finansbank'a yaradı ve skor 23-21'e geldi. Colin's ise bu duruma karşı ikinci molasını kullandı. Altıncı başarılı servisini atan Canan skorun dengelenmesinde büyük rol oynadı (23-23). QNB Finansbank rakibini yakalasa da seti bırakmayan taraf Colin's oldu (27-25).

Üçüncü sete QNB Finansbank hızlı girdi, skor 1-6 olunca Colins molası geldi. Mola sonrası karşılıklı sayılar oldu,  fark değişmedi (7-12). Serkan öne geldikten sonra QNB Finansbank vites yükseltti (11-19). Ali'nin de hücumda ortaya yüksek performans koymasıyla QNB Finansbank set sonuna rahat girdi ve maçta skor 1-2'ye geldi (14-25).

Dördüncü sete motive başlayan Colin's, Levent'in rakip yarı alandaki boşlukları iyi görmesiyle öne geçti. Özgür'ün sayısıyla skora denge geldi (4-4). Uzun süre dengede giden mücadelede QNB Finansbank, Serkan'ın sayılarıyla farkı artırmayı başardı ve 8-14'te Colins's molası geldi. Arda Ağaoğlu'nun plasesi sonrası fark erimeye başladı. Sinerjiyi yükselten Colin's oyuna dönmek üzereyken basit hatalar geldi ve fark yeniden açıldı (11-19).  Set sonunu daha hatasız oynayan QNB Finansbank maçı kazanan taraf oldu (14-25). 

QNB Finansbank'da Serkan ve Ali çift hanelere çıkan isim oldu.

Maçın İstatistikleri

 

Diğer Fotoğraflar