Gruplarda 4. Hafta Tamamlandı

Gruplarda 4. Hafta Tamamlandı
14.11.2022

Şirketler Futbol Ligi Ahmet Naci Dizman Sezonu’nda 4. hafta müsabakaları tamamlandı.

Günün ilk maçı zorlu bir müsabakaya sahne oldu. Henkel ile MNG Kargo arasındaki mücadelede iki takım da eksiklerine rağmen iyi bir oyun ortaya koydu. Kaçan gol pozisyonlarıyla dolu karşılaşmadan bol gol de çıktı. 40 dakika oldukça dengeli ilerleyen müsabakada son 20 dakika Henkel vites artırdı ve 5-3'lük skor ile 3 puana uzanan taraf oldu. Bu skorla Henkel puanını 9'a çıkartırken grup ikinciliği için avantaj yakaladı. 

Günün ikinci maçında Turkcell ve Bionet takımları karşı karşıya geldiler. Bionet beklentilerin aksine maça çok daha etkili başlayarak golü bulup öne de geçti ancak Turkcell geri dönmeyi başararak liderlik adına kritik bir galibiyet aldı. 

Günün ve haftanın üçüncü maçında Commencis-TEB mücadelesi vardı. TEB maça etkili başlasa da Commencis önceki haftalara kıyasla daha derli toplu bir görüntü çizdi. 16 dakika boyunca kalesini gole kapatan Commencis etkili bir savunma oyunu ortaya koysa da yenilen ilk golden sonra çözülmeler başladı ve TEB rahat bir galibiyet aldı. 

Günün son maçı haftanın en güzel maçı olmaya adaydı. Enerjisa Üretim maça çok etkili başladı ve skoru da bulmayı başardı. 4-0 önde götürdüğü müsabakanın sonlarında oyunda kopmalar yaşayan yeşil mavililere karşı Ziraat Bankası arka arkaya 3 gol buldu ancak galibiyete yetmedi.

Maç sonuçları için tıklayınız.

4. haftanın ardından oluşan puan durumu için tıklayınız.

*Tüm maçların haberleri, istatistikleri ve foto galerileri kısa süre içerisinde yayınlanacaktır.