Nestle 0-3 ETİ

Nestle 0-3 ETİ
22.01.2023

Nestle kaptanı Yiğit hem eski takımına karşı mücadele etti hem de kardeşi Mert’e rakip oldu. Duygusal anların yaşandığı maç zevkli geçti. ETİ kazanarak grupta üst sıraları zorlama devam etti.

Maça iki takım da istekli başladı (4-4). Artun - Furkan ikisinin blokları Nestle'ye geçit vermedi ve Eti skor avantajını sağladı. 6-10 olan skora Tunç Mehmet Tuncel mola alarak karşılık verdi. Mola sonrasıda benzer oyun devam etti. Nestle Özcan'ın etkili servislerine karşı savunma direnci oluşturamadı ve aradaki fark açıldı (14-20). Eti seti 17-25 kazandı.

İkinci sete yüksek motivasyonla başlayan Eti setin başında üstünlük kurmayı başardı (1-3). Toparlanan Nesle Yiğit'in savunmadaki, Aydıner ise hücumdaki etkisiyle öne geçti (9-6). Yiğit'in hücumuna Mert'tin savunmada etkili olduğu oyunun bu bölümlerinde kardeşler öne çıkan isimler oldular (15-13). Özcan'ın üst üste iki sayısıyla Eti skoru tekrar lehine çevirdi (15-16). Nestle bu duruma karşı mola aldı. Mola dönüşü Yiğit - Cihad ikilisi blokarıyla Nestle'ye duvar oldu ve Nestle tekrar öne geçti (21-20). Üst üste hücum hatası yapan Nestle avucundaki seti kaçırdı, Eti tecrübesini konuşturarak hataları affetmedi (23-25).

Eti üçüncü setin başında farkı açtı (0-4). Furkan'ın öne çıktığı anlarda önce ortadan sonra ikiden gelişen hücumlarına karşı Nestle savunma yapamadı (10-16). Nestle bir türlü oyuna giremedi. Eti seti 13-25 alarak puanını 6'ya çıkararak set averajıyla ikinci sıraya yerleşti. 

Eti'de Özcan ve Furkan bildiğiniz gibiydi, Mert ise performansını arttırdı.

Maçın İstatistikleri

 

 

Maçın İstatistikeri

Diğer Fotoğraflar