P&G 0-3 QNB Finansbank

P&G 0-3 QNB Finansbank
19.02.2022

P&G ve QNB Finansbank takımları ligdeki son maçlarında karşı karşıya geldiler... Lige galibiyetle veda ede taraf QNB Finansbank oldu.

Mücadeleye iyi başlayan taraf QNB Finansbank oldu. Hücumda basit hatalar yapan P&G'de antrenör Begüm Kırmaz 5-11'de molaya gitti. Mola dönüşü Şevin, QNB Finansbank'a önemli sayılar kazandırdı. File önünde Canan ve Hayriye'nin plaseleri etkili olunca fark 11'e kadar uzandı. P&G, savunmada manşet almakta zorlanınca denge tamamen QNB Finansbank'a kaydı. P&G set sonuna doğru İrem ve Selin ile ivme yakalasa da ilk set mavi borduluların oldu (17-25). 

Canan'ın ortadan hücumları QNB Finansbank adına etkili oldu. Takımına arka arkaya sayılar kazandıran kaptan farkın açılmasına yardımcı oldu (1-8). İki takımın da savunmadaki mücadelesi görülmeye değerdi. Ayşe etkili servisleriyle P&G savunmasını zor durumda bıraktı. Ayşe'nin servislerine Duygu'dan cevap geldi ve fark azalmaya başladı. Set sonunu daha az hatayla geçen QNB Finansbank maçta skoru 0-2'ye getirdi (12-25).

Üçüncü sette savunma direncini arttıran P&G, rakibine oranla daha motive gözüktü. Özellikle setin ilk sayılarında daha iyi organize olan mavi beyazlılar uzun süre oyunu dengede götürdüler. Setin ikinci bölümüne basit hatalar damga vururken son sayıları daha iyi oynayan takım QNB Finansbank oldu ve maçı set vermeden kazandı (20-25). 

0 - 3
1. Set
17
Set Skoru
25
18 dakika
2. Set
12
Set Skoru
25
17 dakika
3. Set
20
Set Skoru
25
20 dakika
55 dakika

Diğer Fotoğraflar