P&G 1-3 Kastamonu Entegre

P&G 1-3 Kastamonu Entegre
15.01.2022

İlk iki maçından 6 puan çıkaran Kastamonu Entegre A Grubunda ikinci haftayı zirvede geçti.

Maça iyi başlayan Kastamonu Hasan - Oğuz - Halit üçlüsüyle file önünde etkili oldu (0-5).  Basit hatadan sonra servis atma hakkını kazanan P&G farkı eritti (3-5). Kastamonu oyun üstünlüğünü terkrar eline aldı. Savunmada daha dirençli oynayarak skoru 7-15'ya taşıdı. P&G molasından sonra karşılıklı sayılar devam etti ve Kastamonu ilk seti 13-25 kazandı.

 

İkinci sete P&G çok daha etkili başladı. Farkı bir ara 4'e kadar çıkaran lacivert beyazlılarda Ali ve Andaç ön plandaydı. Hasan'ın köşeden rakip alanda bitirdiği toplarla farkı eriten Kastamonu Entegre 11-11'de skoru dengeye getirdi. Setin son düzlüğünde konsantrasyonunu yukarı çeken ve filede Barış'ın etkili performansıyla sayıları arka arkaya bulan P&G setlere denge getirdi (25-19).

 

Üçüncü sette yine denge hakimdi. Karşılıklı sayılarla geçilen ilk dakikaların ardından Kastamonu Entegre, Aylin-Halit ikilisinin oyuna ağırlık koymasıyla rakibine mola aldırdı. Burak'ın file önü katkısı P&G'yi yeniden oyuna döndürdü. Farkı eritmeyi başaran mavi beyazlıların rakibini yakalasa da setin sonunu daha iyi oynayan Kastamonu Entegre setlerde skoru 1-2'ye taşıdı (19-25).

 

Dördüncü sete Kastamonu Entegre motive başladı. Aylin'in savunmadaki direnci takıma da yansıyınca 7-11'de P&G mola aldı. Molanın ardından Halit'in köşeden sayılarıyla fark daha da açıldı. Kastamonu Entegre'nin maçı bitirme çabaları basit hatalarla sekteye uğrasa da mücadeleden 1-3 ile galip ayrılan taraf Kastamonu Entegre oldu (22-25).

Diğer Fotoğraflar