QNB Finansbank 0-3 Türk Telekom

QNB Finansbank 0-3 Türk Telekom
12.02.2022

Türk Telekom için grup liderliği QNB Finansbank için gruptan çıkma yolunda, tamam mı devam mı maçıydı. Çekişmeli geçen müsabakayı Türk Telekom set vermeden kazandı. Maçın kritik anlarında kaçan servisler maç skorunda etkili oldu.

Maça etkili başlayan taraf Türk Telekom oldu. Merve'nin servislerinden 6-0'lık bir seri çıkartan mavi beyazlılar maça motive geldiklerini ilk dakikalarda gösterdiler. Canan'ın servise geçmesiyle QNB Finansbank farkı eritmeye başladı. Hücumda gelen basit hatalar Türk Telekom'u sıkıntıya soksa da benzer hatalar QNB Finansbank tarafında da gerçekleşince aradaki fark sabit kaldı. Sinem'in etkili servisleri Türk Telekom'a mola aldırdı (12-18). Mola sonrası istediği verimi alamayan Türk Telekom için işler daha da zorlaştı. QNB Finansbank farkı 2'ye kadar indirdi. Kıyasıya mücadele son sayılarda kafa kafaya geldi ve 22-23'te Türk Telekom molası geldi. Mola sonrası Türk Telekom az hata yaparak ilk seti hanesine yazdırdı (22-25).

İkinci sete daha iyi başlayan taraf QNB Finansbank olsa da Türk Telekom kontrolü eline aldı ve farkı 10 sayıya kadar çıkardı. Rakibine direnç göstermekte zorlanan QNB Finansbank molaya gitti ancak basit hatalar oyun ritmini düşürdü. Setin sonunu hatasız geçen Türk Telekom maçta skoru 0-2'ye getirdi (16-25). 

Seyyare'nin etkili servislerine Sinem de file önünde katkı verince QNB Finansbank üçüncü setin başında 5 sayı fark yakaladı. Birsin'in servisleri Türk Telekom'u oyuna döndürdü. Eda'nın da file önünde etkisini arttırması QNB Finansbank'a mola aldırdı (11-10). Mola sonrası daha etkin bir oyun oynayan QNB Finansbank 17-15 öne geçti ve rakibini molaya zorladı. Karşı alandan gelen basit hatalar Türk Telekom'a ivme kazandırdı ve hücuma Birsin'in de katkı vermesi mavi beyazlılara maçı getirdi (21-25). 

0 - 3
1. Set
22
Set Skoru
25
25 dakika
2. Set
16
Set Skoru
25
22 dakika
3. Set
21
Set Skoru
25
24 dakika
1 saat 11 dakika

Diğer Fotoğraflar