Şampiyon Pegasus

Şampiyon Pegasus
15.12.2019

Lotto Şirketler Halı Saha Ligi 15 Aralık Pazar günü oynanan üçüncülük ve final maçıyla tamamlandı. Final maçında rakibi Birgi Mefar’ı 4-2’lik sonuçla mağlup eden Pegasus, kupaya uzanan taraf oldu.

Nefesleri kesen muhteşem final maçında izleyenler baştan sona keyif aldı. Heyecanın son dakikaya kadar hiç kaybolmadığı karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Pegasus oldu. 9. Dakikada sol kanattan Serhat Altın'ın ceza sahasına ortasında kale içinde Ali Şengül dokundu topu ağlara gönderdi (1-0). Bu golden yalnızca 1 dakika sonra yine sol kanattan gelişen atakta bu kez Serbay Topal kale içine ortaladı, defansa çarpan top ağlarla buluştu ve durum Pegasus adına 2-0'a geldi. Dakikalar 19'u gösterdiğinde Serbay'ın pasında orta alandan gelen Azizcan Çelik topla buluştu, sol ayağıyla güzel vurdu 3-0 oldu. Mücadelenin ilk yarısında Birgi Mefar önemli pozisyonlarda golü bulamazken devre 3-0 Pegasus takımının üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıda da her iki takım adına keyif veren futbol devam etti. İkinci yarının hemen başlarında dakika 28'de Pegasus takımının kazandığı serbest vuruşta topun başına ilk golün sahibi Ali Şengül geçti. Ali sert ve düzgün bir plase vuruşla topu filelere gönderdi skoru 4-0'a taşıdı. Bu gollerin ardından Birgi Mefar maçı bırakmadı ve finale yakışır bir mücadele ortaya koyarak karşılaşmanın geride kalan kısmında önemli pozisyonlar ve goller buldu. Dakika 33'de gelişen Birgi Mefar atağında orta alanın hemen önünde topla buluşan Onur Berk çok sert ve güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi (4-1).  Artık maçta son anlar oynanırken Birgi Mefar'da kazanılan serbest vuruşta topun başına Ali Bilgin geçti. Ali sol ayağıyla sert vurdu top ağlara gitti (4-2).

Heyecan dolu ve bir o kadar da centilmence geçen maçta son düdük sesi gelirken, Pegasus aldığı 4-2'lik galibiyetle turnuvayı namağlup şampiyon olarak tamamladı. Başarılı bir sezon geçiren ve turnuvaya renk katan Birgi Mefar ise ortaya koyduğu mücadele ve futbol ile izleyenler tarafından alkışlandı.


 

 

Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
    50' Gol Ali Bilgin
Erol Onur Manav Giren Oyuncu 40'    
Ali Şengül Çıkan Oyuncu 40'    
Osman Üzümoğlu Giren Oyuncu 40'    
Serbay Topal Çıkan Oyuncu 40'    
Hamza Karakullukçu Giren Oyuncu 36'    
Emir Tekiner Çıkan Oyuncu 36'    
Mustafa Kemal Köse Giren Oyuncu 36'    
Serhat Altın Çıkan Oyuncu 36'    
Ataberk Tunç Giren Oyuncu 36'    
Azizcan Çelik Çıkan Oyuncu 36'    
    33' Gol Onur Berk
    30' Sarı Kart Murat Taysı
Ali Şengül Gol 28'    
Azizcan Çelik Gol 19'    
    15' Giren Oyuncu Onur Berk
    15' Çıkan Oyuncu Hami Emir
Levent Yağcıoğlu Kendi Kalesine Gol 10'    
Ali Şengül Gol 9'    

Diğer Fotoğraflar