Teşekkürler İlhami Şenyurt

Teşekkürler İlhami Şenyurt
13.01.2022

Fonex Şirketler Voleybol Ligi’nde 3 kez final maçı yöneterek bizleri onurlandıran FIVB kokartlı hakemimiz İlhami Şenyurt, 32 yıllık hakemlik kariyerini sonlandırdı...

En son 2020 sezonunda oynanan Arçelik - Turkcell kadınlar kategorisi final maçında düdük çalan Şenyurt'a bundan sonraki hayatında sağlıklı bir ömür diliyor ve her şey için teşekkür ediyoruz.

 

İlhami Şenyurt Kimdir?3

Türkiye'nin en ünlü ve Avrupa kupalarında en çok görev alan uluslararası hakemi olan Şenyurt, 28 Aralık 1966'da doğdu ve 1989 yılında hakemliğe başladı. 1998 yılında Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da açılan kursu birincilikle tamamlayarak Uluslararası Voleybol Hakemi oldu. Avrupa Kupalarında ellinin üzerinde maçta ülkemizi temsil etti. İngiltere’de Avrupa Kupası maçı yöneten ilk Türk hakemidir. Birçok uluslararası turnuvada ülkemizi temsil eden Şenyurt, son olarak 2019 yılında İspanya’nın Tarragona kentinde organize edilen Akdeniz Oyunları’nda görev yaptı.  İktisat Fakültesi mezunu olan Şenyurt, Marmara Üniversitesi Spor Yönetimi Yüksek Lisans mezunudur. Spor Pazarlaması konusunda “master” derecesine sahiptir.

İlhami Şenyurt, 32 yıllık aktif hakemlik kariyerini bugün TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda Fenerbahçe Opet ile Aydın Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan AXA Sigorta Kupa Voley çeyrek final mücadelesi ile sonlandırdı.

Karşılaşma öncesinde Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, İstanbul Voleybol İl Temsilcisi Erdal Fındık, Marmara Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı İsmail Ercan, Kocaeli Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Serap Kuka, İstanbul Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği adına Ulusal Hakemlerden Recep Karakoç, Fenerbahçe Spor Kulübü adına Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı Menajeri Pelin Çelik, Türk voleybol hakemliğine katkılarından dolayı İlhami Şenyurt’a teşekkür plaketi ve çiçek takdim etti.

Diğer Fotoğraflar