"Türk Telekom" Şeytanın Bacağını Kırdı Finale Çıktı

"Türk Telekom" Şeytanın Bacağını Kırdı Finale Çıktı
26.02.2022

Yarı finalin ikinci karşılaşmasında Türk Telekom ve KPMG takımları final için mücadele verdiler. Bir çok kez ilk dört arasına kalan Türk Telekom sonunda final biletini set vermeden aldı.

Müsabakaya iki takım da coşkulu başladı. KPMG tribün desteğini de arkasına alarak kritik sayılar çıkardı. Münteha'nın köşeden etkili smacı rakip yarı alanda sayıya dönüştü. Betül Biter servise geçtikten sonra arka arkaya 3 sayı alarak Türk Telekom'u molaya zorladı (5-9). Mola sonrası toparlanan Türk Telekom farkı eriterek öne geçmeyi başardı (13-11). Eda'nın hücumda devreye girmesiyle fark üç sayıya çıktı. Betül Şenol etkili servisleriyle KPMG'ye hayat verdi ve skora denge geldi. Set boyunca iki tarafa da gidip gelen oyunda daha az hata yapan Türk Telekom final arzusuyla başlangıç setinin kazananı oldu (25-21).

İkinci sete Türk Telekom etkili başladı, KPMG çabuk toparlandı ve öne geçti (3-5). Türk Telekom Gizem - Mehtap ikilisi ile file üzerinden hücumlarda etkili oldu ve 12-10'da rakibine mola aldırdı. Mola sonrası Gizem'in servisleriyle etkili olan Türk Telekom skoru 18-13'e getirerek rakibini ikinci molaya zorladı. Betül Biter'in servis pozisyonuna geçtiği dakikadan itibaren arka arkaya sayılar kazanan KPMG farkı eritmeye başladı. Türk Telekom set sonunda Eda ile ortadan hücumları etkili kullandı ve maçta skoru 2-0'a getirdi (25-18).

Üçüncü sete müthiş istekli balayarak hızlı bir giriş yapan Türk Telekom'a karşı KPMG basit hatalar yapınca antrenör Ali Yıldız molaya gitti (6-2). Molanın ardından 5'e kadar çıkan fark bir ara 2'ye inse de Türk Telekom Mehtap ve Aslıhan'ın bloktaki başarılı performansıyla savunma direncini yükselterek oyunu lehinde tutmaya devam etti. 18-11'de KPMG'den ikinci mola geldi. Kolay pes etmek istemeyen KPMG set sonuna doğru kritik sayılar alarak farkı azalttı ve rakibine mola aldırdı (22-18). Türk Telekom son sayılarda hata yapmadı ve bu sefer finale adını yazdırdı (25-21).

3 - 0
1. Set
25
Set Skoru
21
22 dakika
2. Set
25
Set Skoru
18
24 dakika
3. Set
25
Set Skoru
21
23 dakika
1 saat 9 dakika

Diğer Fotoğraflar