Anadolu Sigorta 3-1 KPMG

Anadolu Sigorta 3-1 KPMG
07.01.2023

İki şirketin sultanlarının ardından fileye erkek takımları çıktı. Mücadele karşılıklı servis hatalarıyla başladı. Anadolu Sigorta'dan Emrah etkili smaçlarıyla skoru 6-2'ye taşıdı ve KPMG mola aldı. Mola dönüşü arka arkaya sayılar alarak skoru 6-5'e getiren KPMG toparlandı. Anadolu Sigorta'da manşetleri almak için Buğra oyuna girdi ve dengeler yine Anadolu Sigorta lehine değişti. Skor 13-7 olduğunda KPMG ikinci molasını aldı. KPMG'de mola dönüşü kaptan Özgün'ün blokları göze çarptı ancak Anadolu Sigorta'nın bir numarası Hüseyin durdurulamaz smaçlarıyla farkı tekrardan açtI (18-12). KPMG'nin dikkat çeken bir diğer oyuncusu Erkan'ın etkili oyunu Anadolu Sigorta'nın da üst üste basit hataları skoru 22-20'ye getirdi ve Anadolu Sigorta molayı aldı. Mola dönüşü sayıları lehine yazdıran Anadolu Sigorta seti kazanmayı başardı (25-21).

İkinci set başlar başlamaz arka arkaya beş sayı alıp rakibini zor durumda bırakan Anadolu Sigorta rakibine molayı aldırdı. Mola dönüşü bir sayı almayı başaran KPMG istediği oyunu sergilemekte zorluk çekti. Fark iyice açıldı ve KPMG ikinci molayı almak zorunda kaldı (10-2). KPMG mola dönüşü üç sayı bulmasına rağmen Anadolu Sigorta farkın kapanmasını engelleyip skoru 15-5 yaptı. Anadolu Sigorta rakibine geri dönüş şansı vermeden ikinci seti (25-17) kazandı.

Üçüncü sete KPMG sayı alarak umutla başladı. Rakibini maça ortak etmek istemeyen Anadolu Sigorta ileri üçlüsüyle bulduğu sayılardan skoru 4-4 yaptı. KPMG basit hatalar sonrası rakibini yakalamakta zorlandı. Önceki iki sete baktığımızda üçüncü sette daha mücadeleci bir oyun sergileyen KPMG hatalara takılıp kalmayınca oyuna ortak olmayı başardı. Oyun genelinde ilk defa öne geçmeyi başaran KPMG skoru 11-12'ye getirdi. Direncini artıran Anadolu Sigorta beraberliği yakalayıp tekrardan öne geçti. KPMG maça tutunmak adına yukarı ivmelendi ve skoru yeniden 16-15 lehine çevirip Anadolu Sigorta'ya molayı aldırdı. Mola dönüşü Anadolu Sigorta skora denge getirdi (19-19). KPMG maçtan kopmadı. Anadolu sigortanın manşet almakta zorlandığı son dakikalarda KPMG skoru 24-22 yaptı ve Anadolu Sigorta molayı aldı. Moladan istediği gibi dönemeyen Anadolu Sigorta rakibinin direncini kırmakta zorlandı ve KPMG maçta skoru 2-1'e getirdi.

3. seti kaybeden Anadolu Sigorta 4. sete hızlı bir giriş yaptı ancak KPMG geç kalmadan dengeyi sağlamayı başardı ve skoru 6-6 yaptı. Anadolu Sigorta rüzgarı lehine çevirip farkı açmaya çalıştı ancak KPMG daha dikkatli ve konsantre oynayarak farkın açılmasını engelledi (12-11). KPMG'de etkili oynayan Erkan ve Enes'in sayıları farkı bire kadar indirdi. Uzun süre karşılıklı sayılarla devam eden mücadelede skor 20-18 olunca KPMG molaya gitti. Moladan istediği verimi alamayan KPMG 23-19 da ikinci molasını kullandı. Esra'nın hayran bırakan savunması KPMG'e yetmedi ve boşta kalan top KPMG sahasına düştü. Bu sayıyla birlikte set ve maç Anadolu Sigorta'nın oldu.

Anadolu 191 hücum gerçekleştirirken Cahat ve Hüseyin öne çıkan isimler oldular. KPMG 166 hücumla karşılık verdi ve Erkan Yılmaz 61 hücumdan 17 sayı çıkardı. Özgün Yıldız ise 4 blokla en çok blok yapan oyuncu oldu. 

 

Maçın İstatistikleri

Diğer Fotoğraflar