Çeyrek Final’in İlk Bileti Ekol’un

Çeyrek Final’in İlk Bileti Ekol’un
10.02.2024

İkinci turun ilk karşılaşmasının başında QNB Finansbank eksiklerine rağmen Ekol Lojistik'in etkili hücumlarına karşılık vermeyi başardı (3-4). Alışık olduğumuz hücum ritmini ortaya koyan Ekol Lojistik oyunu istediği noktaya yavaş yavaş getirmeyi başladı (11-17). Selami Gültekin'in molası da gidişata çare olmadı ve Ekol Lojistik ilk seti kazandı (20-25). 

İkinci sete daha iyi başlayan taraf QNB Finansbank'dı. Doğru ve akıllı oyunun sonunda arka arkaya sayılar üreten QNB Finansbank skoru 4-1 yaptı. Rakibini takip eden Ekol Lojistik, Aziz'in servise geçmesiyle QNB Finansbank'ın oyun ritmini bozdu (9-11). Kıran kırana geçen mücadelede iki taraf da istediği üstünlüğü kuramadı, Ekol Lojistik set sonuna bir adım önde girdi (19-21). Set sonlarını oynamasını çok iyi bilen Ekol Lojistik maçta 0-2 öne geçti (21-25). 

üÜçüncü sette stediklerini sahaya daha iyi yansıtan Ekol Lojistik skoru 7-12'ye getirdi. Hamdi'nin topları çok iyi paylaştırdığı bölümde Ekol Lojistik skor avantajını daha da arttırdı (9-15). Ligin favorilerinden Ekol Lojistik karşısında iyi mücadele eden QNB Finansbank alkışları topladı. Furkan sete ve maça nokta koyarken, Ekol Lojistik son 8 takım arasına ismini yazdıran ilk takım oldu (21-25). 

İstatistik

Diğer Fotoğraflar