Düğüm Son Hafta Çözülecek

Düğüm Son Hafta Çözülecek
25.12.2012

Sıralamanın netleşmediği ve heyecanın son haftaya taşındığı B Grubun da liderlik hesapları yapan Türkiye İş Bankası, Eczacıbaşı Girişim i 3-0 yenerek avantajını korudu.


İlk servis Eczacıbaşı Girişim'den ilk sayı Türkiye İş Bankası'ndan geldi. Türkiye İş Bankası farkı açtı (7-4), Eczacıbaşı Girişim yakaladı (9-9). Keyifli rallylerin yaşandığı bölüm sonunda Türkiye İş Bankası ikinci molaya da önde giren taraf oldu (16-12). Pelin ve Gülsün'ü blokla durdurmakta zorlanan Eczacıbaşı Girşim ilk setti 25-15 geride kapattı.

İkinci set ilginçti. Türkiye İş Bankası Aslı'nın uzun süre serviste kaldığı bölümde 8-0 öne geçti. Toparlanan Eczacıbaşı Girişim oyuna döndü ve farkı 3 sayıya kadar düşürdü (20-17). Setin sonlarına yaklaşılırken skor avantajını koruyan Türkiye İş Bankası durumu 2-0'a getirdi (25-20).

Üçüncü sete iyi başlayan taraf Eczacıbaşı Girişim oldu (8-6). Mola sonrasında ise ara kapandı ve ilk setteki çekişmeli sahneler tekrar yaşanmaya başladı. Pelin'in üst üste servisleriyle Türkiye İş Bankası 11-8 öne geçti. Geriye düşen Eczacıbaşı Girişim'in direnci düşünce Türkiye İş Bankası seti 25-14 maçı da 3-0 kazandı.

B Grubu'nda düğüm son maçlardan sonra çözülecek...