Eczacıbaşı Girişim Yerini Bırakmadı

Eczacıbaşı Girişim Yerini Bırakmadı
03.12.2013

B Grubun da Finansbank liderliği garantilemişti. Dördüncü sırada ise Turkcell vardı. Geçen hafta 2-0 geriden gelerek maçı kazanan Arçelik gözünü ikincilik sırasına dikmişti. bu maçta da 2-0 geriden gelerek 2-2 yi buldu ancak Eczacıbaşı Girişim final setini alarak ikinci sıradaki yerini korumayı bildi.


İlk iki sette Eczacıbaşı Girişim fıırtınası esti. İstediği oyunu bir türlü ortaya koyamayan Arçelik, Eczacıbaşı Girişim savunmasını da geçemeyince hücum hataları yapmaya başladı.

Eczacıbaşı Girişim Nazlı ve Pelin'le file üzerinde etkili olurken Burçin'in performansı setleri kopardı. İlk seti 25-11, ikinci seti ise 25-17 alan Eczacıbaşı Girişim 2-0 öne geçti. İkinci seti alarak en az 1 puanı cebine koyan Eczacıbaşı Girişim ikincilik yerini de garantilemiş oldu. 

Üçüncü setle birlikte rüzgar tersine esti. Arçelik kaptanı Hande her bölgede iyi oynarken Tuğba'nın da oyuna ısınmasıyla sayılar buldu. Üçüncü seti Arçelik 25-21, İrem'in servislerde etkili olduğu dördüncü seti 25-18 kazanarak eşitliği sağladı (2-2).

İki takım da sıralamanın kesinleşmesine rağmen maçı almak için müthiş mücadele etti. Final setine Burçin'in etkili servisleriyle başlayan Eczacıbaşı Girişim 7-0 öne geçti. Pelin'in plasesiyle saha değişimi yapıldı (8-2). Burçin öndeyken hem blok yaptı hem hücum. Final setinin son sayısı da ondan geldi ve Eczacıbaşı Girişim seti 15-10 maçı da 3-2 kazanarak galibiyet sayısına bir maç daha ekledi.