Eltesan Mobil Lider Bitirdi...

Eltesan Mobil Lider Bitirdi...
06.11.2017

A Grubunda ya tamam ya devam maçında Takeda ile Eltesan Mobil takımları karşı karşıya geldi. Sahadan 3-2’lik sonuçla ayrılan taraf Eltesan Mobil eleme maçlarına grup lideri olarak gitti.

Karşılaşmaya her iki takımda hızlı başladı. Topun tabiri caizse bir o kalede bir bu kalede oynandığı bir maç oldu. 11. Dakikada gelişen Eltesan Mobil atağında Emir Can Kula kaptığı topu güzel çalımlarla kale önüne kadar getirdi vuruşunda topu ağlara gönderdi (0-1). Bu golden 1 dakika sonra yine Eltesan Mobil atağında Emir'den gelen pası Aydın Bilgin değerlendirdi farkı ikiye çıkardı (0-2). 15. Dakikada Takeda takımında kullanılan köşe vuruşunda Nedim Yılmaz kafayla topu filelere gönderdi (1-2). 22. Dakikada ki Takeda atağında taç ataşından ceza sahasına uzun oynanan topu bu kez Gökhan Demir kafayla ağlara gönderdi skorda denge kuruldu (2-2). Bu gol aynı zamanda ilk yarının skorunu belirledi.

İkinci yarıda da her iki takımın adına sahada görülmeye değer bir mücadele vardı. İkinci yarının büyük bir bölümünde geliştirilen ataklardan takımlar aradıkları golü bulamadı. Maçta artık son dakikalar oynanırken, dakika 48'de gelişen Eltesan Mobil atağında Emir pasını Aydın'a aktardı Aydın kaleciyi çalımlayıp topu ağlara gönderdi (2-3). Bu sonuç Eltesan Mobil takımına liderliği getirdi.


Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
Abdullah Çimen Giren Oyuncu 49'    
Gökhan Demir Çıkan Oyuncu 49'    
    48' Gol Aydın Bilgin
Serhat Gür Giren Oyuncu 42'    
Hasan Bircan Çıkan Oyuncu 42'    
İlk Yarı Sonucu: 2 - 2
Gökhan Demir Gol 22'    
Nedim Yılmaz Gol 15'    
Hamit Yılmaz Sarı Kart 12'    
    12' Gol Aydın Bilgin
    11' Gol Emir Can Kula
    5' Sarı Kart Furat Övünç

Diğer Fotoğraflar