ETİ 3-0 Colin’s

ETİ 3-0 Colin’s
08.01.2023

Maç Colins sayılarıyla başladı. Ardından seri yakalayan ETİ skoru 3-2'e getirdi. Top paylaşımındaki anlaşmazlıklarla sayılar veren Colins, Furkan etkili smaçlarına blok da alamayınca fark giderek açıldı. Özcan'ın servis performansı da eklenince ilk set 25-9 sona erdi. 

İlk setin başında olduğu gibi Colins daha iyi başladı. İlk maça çıkmanın heyecanını üzerinden attığı görülen Colins dört sayılık seri yaptı. ETİ iki sayı bulsa da devamında yaptığı hatalarla fark daha da açıldı. Colins disiplinli oyunu ile skoru 5-10'a getirdi. Toparlanan ETİ farkı ikiye düşürünce (12-14) Colins molası geldi. Mola sonrası hız kesmeyen ETİ skoru lehine çevirmeyi başardı. Bu bölümlerden sonra tecrübesini öne çıkaran ETİ Colins'in geri dönüşüne izin vermedi ve set 25-18 sona erdi. 

İkinci seti kaybeden Colins üçüncü sete tutuk başladı. ETİ ise skoru 6-0'a getirdi. ETİ kaptanı Kristin takımını güzel paslarla besleyip farkın daha da açılmasını sağladı. Colins manşette zorlanınca ETİ seti ve maçı kazanan taraf oldu.

Furkan hem hücumuyla hem de blokarıyla maçta öne çıkan isim oldu. Fuat ve Özcan da manşetteki başarılarıyla ETİ hücumlarının etkili olmasında önemli rol oynadı. Colins'de Elif de manşetleriyle dikkat çekti. 

 

Maçın İstatistikleri

Diğer Fotoğraflar