Halkbank Liderlik Koltuğuna Oturdu...

Halkbank Liderlik Koltuğuna Oturdu...
30.10.2017

A Grubu maçında Halkbank BT ile Sensormatic takımları karşı karşıya geldi. Zorlu maçta kazanan 6-4’lük sonuçla Halkbank BT oldu.

Maç karşılıklı atılan gollerle başladı. Önce 5. Dakikada Sensormatic Volkan Arslan'ın ayağından bulduğu golle öne geçti (0-1). Ardından 7. Dakikada bu kez Halkbank BT Koray Doğunun attığı golle eşitliği sağladı (1-1). 10. Dakikada gelişen Halkbank BT atağında Tunahan Büyükmumcu sağ kanattan gelen topu ağlara gönderdi ve skoru 2-1'e taşıdı. 16. Dakikada Kıvanç Atilla farkı Halkbank BT adına ikiye çıkardı (3-1). İlk yarıdaki son gol Sensormatic takımınında Emre Özdemir'den geldi (3-2). Mücadelede ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarıda da takımların mücadelesi son ana kadar hiç bitmedi. Dakikalar 30'u gösterdiğinde Halkbank BT yine Kıvanç ile golü buldu ve skoru 4-2'ye taşıdı. 40. Dakikada Mustafa Ertürk Sensormatic adına farkı bire düşüren golü kaydetti (4-3). Bu zevkli maçta izleyenler gole doyarken heyecan da bir an olsun eksilmedi. 47. Dakikada Halkbank BT geliştirdiği atakta ilk golün sahibi Koray Doğu topu ağlara göndererek durumu 5-3'e getirdi. 48'de Sensormatic, kaptanı Mesut Aydoğan ile tekrar farkı bire indirse de, uzatma anlarında Ferit Bayrak ile gelen Halkbank BT golü maçın skorunu belirledi. Alınan üç puanla Halkbank BT liderliğe yükseldi.


Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
Ferit Bayrak Gol 50'    
    48' Gol Mesut Aydoğan
Koray Doğu Gol 47'    
Aykut Engin Giren Oyuncu 46'    
Tunahan Büyükmumcu Çıkan Oyuncu 46'    
    40' Gol Mustafa Ertürk
Ferit Bayrak Giren Oyuncu 37'    
Kemal Dal Çıkan Oyuncu 37'    
    35' Giren Oyuncu Yunus Ünal
    35' Çıkan Oyuncu Volkan Arslan
    35' Giren Oyuncu Sezgin Türkoğlu
    35' Çıkan Oyuncu Emre Özdemir
Onur Bahadır Giren Oyuncu 35'    
Sabahattin Kıvanç Atilla Çıkan Oyuncu 35'    
Sabahattin Kıvanç Atilla Gol 30'    
İlk Yarı Sonucu: 3 - 2
    22' Sarı Kart Emre Özdemir
    19' Gol Emre Özdemir
Sabahattin Kıvanç Atilla Gol 16'    
Tunahan Büyükmumcu Gol 10'    
Koray Doğu Gol 7'    
    5' Gol Volkan Arslan

Diğer Fotoğraflar