İstanbul Varlık Galibiyet ile Eleme Turuna Kaldı

İstanbul Varlık Galibiyet ile Eleme Turuna Kaldı
07.01.2024

Şirketler Halı Saha Liginin 5. Haftasında İstanbul Varlık rakibi Sigorta Tahkim Komisyonu'nu 6-2 geçmeyi başardı.

Karşılaşmanın ilk yarısına iki takımda karşılıklı ataklar ile başladı. Müsabakanın 15 ve 20.dakikasında Berkun Yetişkin attığı goller ile takımını 2 farklı öne geçirmeyi başardı.Devrenin sonlarına doğru Emre Kopuz attığı gol ile takımı adına farkı 1'e indirmeyi başardı ve devre bu sonuç ile tamamlandı(2-1).

Müsabakanın ikinci yarısına etkili başlayan İstanbul Varlık oldu. Müsabakanın 29. dakikasında Enis Kenar attığı gol ile takımı adına farkı 3'e çıkarmayı başardı. Müsabakanın 38.dakikasında Berkun Yetişkin takımının 4. kendisinin 3. golünü atarak hattrick yaptı. Müsabakanın 40.dakikasında Emre Kopuz attığı gol ile farkı eritmeye çalışsa da sonuç alamadı. Müsabakanın 46 ve 49. dakikasında Evren Toprak attığı goller ile müsabakanın sonucunu belirlemiş oldu(6-2).

Şirketler Halı Saha Liginin 5. Haftasının kritik maçında Global Menkul Değerler son dakika golü ile istediğni aldı ve bir üst tura yükseldi.

Karşılaşmanın ilk devresi iki takımında karşılıklı atakları ve gol pozisyonları ile geçildi. Müsabakanın 10.dakiasında Mustafa Harkın attığı gol ile Tosçelik'i öne geçirmeyi başardı. Karşılaşmanın 18.dakikasında Furkan Ay attığı gol ile takımını 2 farklı öne geçirmeyi başardı. Devrenin son dakikalarında ataklarını sıklaştıran Global Menkul Değerler Ercan Bul'un attığı gol ile farkı 1'e indirdi ve devre bu skor ile tamamlandı(1-2).

Karşılaşmanın ikinci yarısı iki takımında gol bulmak için yaptığı karşılıklı ataklar ile geçildi. Zaman Zaman gerilen oyunda müsabakanın 43.dakikasında yapılan faul sonrası Global Menkul Değerler'den Ercan Bul direkt kırmızı ile Tosçelik'ten Furkan Ay ise ikinci sarı karttan oyun dışında kaldılar.Karşılaşmanın son dakikalarına kadar yapılan karşılıklı ataklar sonuç vermese de uzatma dakikalarında İnan Demirkol attığı gol ile takımı adına beraberliği kazandırmayı başardı ve maç bu skor ile tamamlandı(2-2).

*Müsabaka ile ilgili tüm fotoğraflar kısa süre içerisinde yayında olacaktır.

6 - 2
Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
Evren Toprak Gol 49'    
Evren Toprak Gol 46'    
Evren Toprak Giren Oyuncu 40'    
Aykut Tiryaki Giren Oyuncu 40'    
Özcan Kahya Çıkan Oyuncu 40'    
Enis Kenar Çıkan Oyuncu 40'    
    40' Gol Emre Kopuz
Berkun Yetişkin Gol 38'    
    36' Giren Oyuncu Mahmut Güngör
    36' Çıkan Oyuncu Eren Fatin Bayındır
Recep Par Giren Oyuncu 36'    
Emre Karadağ Giren Oyuncu 36'    
Tuncer Kılıç Çıkan Oyuncu 36'    
Metehan Durmuş Çıkan Oyuncu 36'    
Enis Kenar Gol 29'    
İlk Yarı Sonucu: 2 - 1
    25' Gol Emre Kopuz
Berkun Yetişkin Gol 20'    
Berkun Yetişkin Gol 15'    

Diğer Fotoğraflar