KPMG 3-0 Anadolu Sigorta

KPMG 3-0 Anadolu Sigorta
07.01.2023

KPMG maça etkili başlayan taraf oldu. Betül'ün etkili servisleri Anadolu Sigorta'yı savunmasını zorladı (4-1). Anadolu Sigorta kendini toparladı, KPMG'den de basit hatalar gelince skor 4-4 oldu. Eşitlik sonrası KPMG farkı açtı (11-5).  KPMG servislerdeki başarısını sürdürürken Anadolu Sigorta manşette zorlandı. Farkı çift hanelere çıkartan KPMG seti 25-14 kazandı.

İkinci sete fırtına gibi giriş yapan KPMG beş sayılık seri yakalayınca Anadolu Sigorta molası geldi. Mola dönüşü istediği geri dönüşü bir türlü yapamayan Anadolu Sigorta KPMG sayılarına engel olamadı (9-1). KPMG ikinci sette de etkili oyununu sürdü ve maçta skor 2-0'a geldi (25-14).

Üçüncü sete Anadolu Sigorta biraz daha dirençli başladı. İlk dakikalar karşılıklı sayılarla geçildi. Anadolu Sigorta basit hatalar yapmaya başlayınca fark açıldı ve skor 12-6'ya geldi. Savunmada iyi pozisyon alan KPMG, Esra'nın köşeden etkili smaçlarıyla sayılar buldu. Pasör pozisyonunda Betül Şenol topu doğru yerlere dağıtarak takımını ayakta tuttu. Anadolu Sigorta fileyi aşmakta zorlandı. File önünde basit hatalar yapan Anadolu Sigorta topu rakip yarı alana taşırken rakibine kolay sayılar kaptırdı. Anadolu Sigorta ilk iki sete nazaran biraz daha toparlanmış gözükse de KPMG motive bir şekilde geldiği maçtan iyi bir oyunla set vermeden galibiyeti cebine koydu (25-16).

Esra Kayadelen hem hücumda hem de defanstaki performansıyla maçın yıldızı oldu.

 

Maçın İstatistikleri

 

Diğer Fotoğraflar