QNB Finansbank 0-3 KPMG

QNB Finansbank 0-3 KPMG
30.01.2022

KPMG puanını 9’a çıkararak grupta üçüncü sıraya yükselirken QNB Finansbnak gruptan çıkma şansını zora soktu.

İlk dakikalarda iki takım da keyifli bir maç izleteceklerinin sinyallerini verdiler. Yeşim ve Münteha'nın sayıları KPMG tarafını ayakta tutarken QNB Finansbank'ta Seyyare ve Hayriye savunmayı sağlam tutan ikiliydi. Betül Şenol'un etkili servisleri rakip alanda sayıya dönüştü. Fark 5 sayıya çıktığında QNB Finansbank mola aldı. Şevin'in serviste olduğu pozisyon QNB Finansbank'a yaradı ve fark erimeye başladı. Münteha köşeden güzel bitirdi ve fark yeniden 6 sayıya çıktı. Set sonunu daha az hatayla oynayan KPMG başlangıç setinin galibi oldu (18-25).

QNB Finansbank ikinci sete konsantrasyonu düşük başladı ve 2-10'da antrenör Özer Tunalı molaya gitti. Mola sonrası da toparlanmakta zorlanan QNB Finansbank basit hataların karşılığını rakibine sayı kaybederek aldı. İkinci sette oyuna daha hakim gözüken KPMG maçta skoru 0-2'ye getirdi (15-25).

KPMG üçüncü sete de iyi başladı. QNB Finansbank'ın erken pes etmeye niyeti yoktu. Savunma direncini arttıran lacivert bordolular arka arkaya sayılarla rakibin direncini kırmak istedi. KPMG'de Münteha ortadan hücumlarında etkiliydi. Seyyare'nin etkili servisleri farkı 3'e kadar indirse de Yeşim file önünde KPMG'ye sayı kazandırmaya devam etti. QNB Finansbank'ta basit hatalar ortaya çıkınca momentum KPMG'ye kaydı ve maçın kazananı mor mavililer oldu (12-25). 

0 - 3
1. Set
18
Set Skoru
25
20 dakika
2. Set
15
Set Skoru
25
19 dakika
3. Set
12
Set Skoru
25
21 dakika
1 saat 0 dakika

Diğer Fotoğraflar