QNB Finansbank 0-3 Pegasus

QNB Finansbank 0-3 Pegasus
08.01.2023

Bu senenin yeni ekiplerinden Pegasus maça olağanüstü bir giriş yaparak skoru ilk dakikalardan 0-5 yaptı. QNB Finansbank oyuna odaklanmakta zorluk çekti. Burak'ın pasında sert smaç vuran Aytaç skoru 2-9 yaptı, QNB Finansbank ilk molasını aldı. Mola dönüşü de istikrarlı oyununa devam eden Pegasus arka arkaya aldığı sayılarla skoru 2-14'e getirdi. Pegasus takımında manşetlerin neredeyse hepsini alan Yiğit ilk setin yıldızlarından oldu. Etkili servis kullanan QNB Finansbank farkı biraz da olsa azaltmayı başardı (9-17). Pegasus ilk seti 14-25 kazandı.

QNB Finansbank ikinci setin başında öne geçti, Pegasus farkın açılmasına izin vermeden skoru 3-3'getirdi. Eşitlik devam ederken Pegasus'tan Aytaç'ın smacı auta gittikten sonra QNB Finansbank farkı giderek açmaya başladı (9-5). Özgür'in blok sayısı ve Yiğit'in akıl dolu plasesini izlerken 11. sayıda eşitlik geldi. QNB Finansbank alışık olmadığımız şekilde art arda basit hatalar yaptı. 12-16'da mola aldı. Pegasus momentumu değiştirip skoru leihne çevirdikten sonra ikinci seti de kazanmayı başardı.(17-25).

Üçüncü set karşlıklı sayılarla başladı 1-1. Pegasus 6-8 yaptı. Devamında hakem sayıyı QNB Finansbank'a verse de Serkan topun kendisine deydiğini söyleyrek centilmenlik örneği sergiledi. Skor 12-16 olunca Özer Tunalı mola istedi. Mola sonrası QNB Finansbank 19. sayıda sete ortak oldu. 20-20'den sonra Pegasus maçın uzamasına izin vermedi (21-25).

Burak takımını çok iyi yönlendirirken, Yiğit hem savunmada hem de hücumda etkili bir oyun oynayarak dikkateleri üzerine çekti. 

 

Maçın İstatistikleri

Diğer Fotoğraflar