" Rakibe saygı kendine saygıdır! "

" Rakibe saygı kendine saygıdır! "
29.01.2013

Şirketler Voleybol Ligi, voleybolun bir yaşam mücadelesi değil bir oyun olduğunu unutmayıp rakibine, hakemlere ve görevlilere saygı gösteren, farlı renklerin oyunu güzelleştirdiğine inanan takımlarla ve seyircilerle değer kazanıyor.


Şirketler Ligi ülkemizin ve dünyanın tanınmış markalarının yer aldığı bir devler ligidir. Kişilerin kendi egolarını ön plana çıkararak, köklü markaların değerlerine ve imajlarına zarar vermesi kabul edilemez bir davranıştır. Bu nedenle Şirketler Ligi'nde taraftar değil seyirci vardır.

Beşinci sezonunu geride bırakmak üzere olduğumuz Fonex Şirketler Voleybol Ligi skor ne olursa olsun sporun etik değerlerini ön planda tutan, sadece kazanırken değil kaybederken de rakibe saygı duyan, voleybolun bir yaşam mücadelesi değil bir oyun olduğunu unutmayıp rakibine, hakemlere ve görevlilere saygı gösteren, farlı renklerin oyunu güzelleştirdiğine inanan takımlarla ve seyircilerle değer kazanıyor. 

Kalitenin sadece atılan etkili servisler, güzel paslar ve sayıyla sonuçlanan müthiş smaçlardan oluşmadığını, oyunu değerli kılanın etik davranış olduğunu gösteren tüm katılımcılarımıza özellikle ülkemizin ihtiyacı olan spor kültürünün oluşmasına göstermiş oldukları katkı için teşekkür ediyoruz.

" Rakibe saygı kendine saygıdır! "