Ravago Group Madalya İstiyor

Ravago Group Madalya İstiyor
28.01.2013

Lige ilk defa katılan ve önemli başarılara imza atan Garanti Emeklilik i zorlu maç sonunda 3-1 le geçen Ravago Group yarı finale yükseldi. Daha önce iki kez ligi dördüncü tamamlayan mavi-beyazlılar artık madalya diyor...


Çekişmeli geçen maçta öne geçen Ravago Group her iki teknik molaya da önde girdi. Maçta ilk beraberlik durumu 18. sayıda yaşandı. Ravago Group'un molasından sonra Hakkı'nın blok sayısıyla Garanti Emeklilik 19-18 öne geçti. Garanti Emeklilik Emrah ve Hakkı'yla bu bölümlerde blok üstünlüğünü eline aldı (23-20). Şener'le fark ikiye indi. Pelin'in kaçan servisinin ardından Emrah'ın sayısı Garanti Emeklilik'e seti getirdi (25-21).

İkinci ve üçüncü setlerde özellikle ikinci teknik molalardan sonra etkili hücumlar yapan Ravago Group Harun ve Şener'le Garanti Emeklilik savunmasını zorladı. İkinci seti 25-18, üçüncü seti de 25-15 kazanarak maçta 2-1 öne geçti.

Dördüncü set final niteliğindeydi. Ravago Group seti kazanarak üçüncü kez madalya için mücadele etmek istiyordu. Garanti Emeklilik ise bu hedefine ulaşmak için önce maçı tie-break'e götürmeliydi. Mola 8-6 Ravago üstünlüğüyle geçilirken Hakkı ve Yusuf'un ikili bloğu eşitliği getirdi (8-8). Mücadele karşılıklı sayılarla devam etti. Garanti Emeklilik iki defa hücumda iyi organize olamayınca Ravago tekrar öne geçti (16-15). İki takımda karşılıklı hücum hatalarına imza atınca set kopmadı (22-22). Skor 24-23'iken Samet'in hücumu filede kaldı (24-24). Ravago tekrar öne geçerken Şener'in smaç sayısı maçın skorunu belirledi (3-1).